28/03/2018

El Parc d’Atraccions Tibidabo estrena espectacles per Setmana Santa

Els visitants podran gaudir de les estrenes de “Pas a dos”, al Marionetarium, i de l’espectacle de cloenda “Geronimo Stilton, i les lletres enigmàtiques  

El Parc d’Atraccions Tibidabo adapta el seu horari a la Setmana Santa i obrirà des del dimecres 28 de març fins el dilluns 2 d’abril en horari d’11h a 21h, tot i que les taquilles estaran obertes a partir de les 10:30h. D’aquesta manera el Parc s’adapta millor a les necessitats dels visitants, que podran gaudir de totes les activitats i dels dos nous espectacles: “Pas a dos” al Marionetarium i “Geronimo Stilton, i les lletres enigmàtiques”.

La Companyia de Marionetes Herta Frankel, que dirigeix i coordina el Marionetarium, és l’encarregada de portar a aquest espai del Parc el nou espectacle “Pas a dos”, on el personatge Bròquil Samfaina presenta a nous personatges creats per l’ocasió així com d’altres històrics de la col·lecció, com la Paulova i la Miranda. Es tracta d’un espectacle de dansa, humor i música per a tota la família. 

També s’estrena “Geronimo Stilton, i les lletres enigmàtiques”, on Gerónimo Stilton i els seus amics hauran d’impedir que la malvada Neridiana destrueixi el Gran Tresor de la Fantasia i converteixi el Tibidabo en una muntanya on no hi arribi mai l’alegria. Per fer-ho, hauran de desxifrar l’endevinalla de la Cripta Invisible amb l’ajuda de tots els nens i nenes que els vulguin acompanyar en aquesta aventura. L’espectacle, precedit de dues rues (a les 17h i a les 19h), tindrà lloc cada dia a les 19:30h a la Plaça dels Somnis. 

A més, els visitants podran gaudir del “Virtual Expréss”, una atracció de realitat virtual pionera a Catalunya. Es tracta d’un recorregut totalment immersiu en 4 dimensions, que combina el clàssic tren ràpid amb l’adrenalina i les experiències futuristes de la realitat virtual.

Amb la voluntat de potenciar el model 60/40, per consolidar que el 60% dels visitants accedeixi al Parc en transport públic, es posen a disposició diferents serveis d’autobús, adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Des de Plaça Catalunya surt l’autobús directe T2A (a partir de les 10h i amb una freqüència de 20 minuts) que té un preu de 3€, i des de l’aparcament B:SM Sant Genís surt el T2B, amb un preu de 4,20 (amb l’aparcament del cotxe incorporat). A més s’ofereix als clients el Funicular del Tibidabo. 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar