29/08/2017

El Parc d’Atraccions Tibidabo estrena la primera atracció de realitat virtual de Catalunya

L’atracció VIRTUAL EXPRESS serà la nova sensació d’aquest estiu i una mostra més de l’aposta que fa el Parc, per a la innovació i la tecnologia més pionera 

L’atracció Virtual Express és una nova aventura de realitat virtual com mai s’havia experimentat. Es tracta d’una tecnologia pionera que arriba per primer cop a Catalunya a les instal•lacions del Parc d’atraccions Tibidabo i que posa de manifest l’aposta que fa el Parc per a la innovació. El clàssic Tibidabo Express es transforma en dues atraccions alhora: el tren de sempre i un viatge amb ulleres de realitat virtual que permet als qui la proven, viure sensacions totalment desconegudes fins al moment, superant qualsevol expectativa. 

Estiu solidari al Tibidabo

L'Ajuntament de Barcelona va presentar la iniciativa d'estiu "Tibidabo Solidari" en la qual s'ha posat a disposició dels centres amb pocs recursos i/o necessitats especials visites per a gaudir del Parc d'atraccions. Fins el moment més de 4.000 nens i nenes han gaudit d'aquesta iniciativa i s'espera que, fins el proper 10 setembre prop de 6.900 infants se'n puguin beneficiar. Aquesta acció solidaria, s'emmarca dins les activitats que el Parc realitza al llarg de l'any en el marc del seu compromís social. També destacar que aquesta des de l'inici de temporada els usuaris de la Targeta rosa de Barcelona tenen l'accés lliure al Parc d'atraccions.  

Nou rècord de visitants al Parc

El Parc d’atraccions Tibidabo segueix amb el ritme creixent de visitants i bat un nou rècord durant aquest mes de juliol amb 133.486 visitants, el que suposa un creixement del 16% respecte l’any passat.

Fins ara el Parc ha rebut  376.961 visitants, un 8% més que el mateix període de l’any passat, i més de 4.000 nens en risc ja han gaudit de la visita gratuïta gràcies al projecte Tibidabo Solidari que s’espera beneficiï a 6.900 infants fins a la finalització de la iniciativa, el proper 10 de setembre.  

Nou espectacle de mapping nocturn 

Durant aquest estiu els visitants poden gaudir d’un nou espectacle de cloenda nocturn que combina les tècniques més avançades de làser i mapping amb les Mascotes del Parc com a protagonistes. La Plaça dels Somnis del Parc s’ha convertit un any més en un espai únic per gaudir d’un espectacle nocturn especialment ideat per aquesta temporada que té la ciutat de Barcelona i els seus elements més característics com a escenari de les aventures del Ti, el Bi, la Da i el Bo. 

La tornada de l’Avió, la nova cursa dels ocells de Collserola i les Fonts d’aigua Interactives dinamitzen l’Àrea Panoràmica 

L’Àrea Panoràmica del Parc d’atraccions Tibidabo és un espai de lliure accés al zona superior de les instal·lacions del Parc. Durant aquest any s’hi ha realitzat diferents intervencions amb l’objectiu de dinamitzar aquesta àrea que també ha potenciat el seu valor amb la tornada de la mítica atracció de l’Avió després de la seva rehabilitació. L’Avió ,amb una imatge renovada, ha estat una de les grans expectacions d’aquesta temporada d’estiu.   

Les Fonts d’Aigua Interactives, que han tingut una gran acollida entre grans i petits, també formen part d’aquest projecte de revalorització de l’espai a més de complementar l’oferta lúdica d’atraccions d’aigua del Parc, especialment durant els mesos d’estiu, una de les peticions que més havíem rebut per part dels visitant a l'època d’estiu.


Horari d'estiu i accés amb transport públic

El Parc enceta el seu horari d'estiu el mes d'agost, amb l'obertura diària fins les 23h. Aquesta temporada el Parc amplia el seu horari en una hora més, obrint cada dia una hora abans (a les 11h). 

El Parc potencia l’ús del transport públic en totes les campanyes de comunicació, premsa i xarxes socials. Durant els dies d’obertura al públic posem a disposició dels nostres clients dos serveis d’autobusos, ecològics i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i el Funicular del Tibidabo. 

El Parc posa a disposició dels seus clients diferents serveis d'autobús, ecològics i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

- T2A: Bus des de Plaça Catalunya. Preu bitllet: 3€

- T2B: Bus des de l’aparcament Tibidabo-Vall d’Hebron. Preu aparcament: 4,20€ i llançadora al Tibidabo gratuïta.

A més, s’ofereix als clients:

- Funicular del Tibidabo. Preu bitllet (anada i tornada): 7,70€. Preu bitllet comprant l’Entrada al Parc: 4,10€ (no acumulable a promocions). 

Tots aquests serveis de transports són gratuïts pels socis Tibiclub.

Recordem que es  disposa d’un servei de reserva de plaça d’aparcament al cim a través del web www.tibidabo.cat

Projectes futurs al Tibidabo

Tibidabo, un Parc de pel·lícula:

Aquesta tardor el Tibidabo estrenarà un nou documental sobre el seu passat i present. Per a la seva creació s'ha fet una crida a la ciutadania a través de diverses campanyes de comunicació, en la qual s'han rebut més de 800 documents que es faran servir per aquesta nova peça documental del Parc. Aquest audiovisual, de gran valor històric  i emotiu, farà un recorregut  per la història del Parc i les vivències que s'hi han donat de les quals molts de nosaltres ens som partícips.

Programació cultural i solidària 

7ena Mostra de Titelles

Els caps de setmana d’octubre el Parc acollirà la ja tradicional Mostra de Titelles que enguany arriba a la seva setena edició.  La programació de les companyies que hi actuaran s’ha realitzat conjuntament amb la col·laboració de la Fundació La Roda, una entitat sense afany de lucre que té per missió afavorir, a través de la cultura, la transformació social per la cohesió. En la Mostra, i repartides en vuit sessions, hi participen quatre reconegudes companyies que utilitzen diferents tècniques de manipulació de gènere amb espectacles innovadors adreçats a tota la família. A més, la companyia estable de titelles al Marionetarium del Parc des de fa més de vint anys, Herta Frankel, oferirà un taller de disseny de titelles. 

Festes solidàries 

El segon cap de setmana de setembre el Parc celebrarà per primer cop la  “Festa de les Famílies Acollidores” en suport a l’Institut Català de l’Acolliment i les 600 famílies acollidores, amb les quals hi ha més de 1.000 infants. Durant l’octubre el Parc acollirà també dues de les festes solidàries més consolidades: “La Gran Festa del Cor”, en suport als infants i joves amb cardiopatía congénita de l’entitat AACIC (Associació de Cariopaties Congènites) que aquest any arriba ja a la seva 23ena edició i “Un dia de Nassos” de l’ONG Pallapupas en suport als infants ingressats als hospitals catalans. 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar