01/03/2018

El Parc d’Atraccions Tibidabo estrena temporada amb noves experiències

Entre les principals novetats es troben l’atracció del Castell dels Contes i l’estrena del documental “Tots Som Tibidabo”

El pròxim dissabte 3 de març s’obre una nova temporada al Parc d’Atraccions Tibidabo, basada en 4 eixos estratègics: la millora de l’experiència dels visitants, els actes solidaris, nous projectes educatius i la sostenibilitat mediambiental. Aquest any es consolida l’ampliació horària iniciada la temporada passada: s’obriran les portes a les 11h, tot i que a les taquilles i al recinte de l’Àrea Panoràmica s’hi podrà accedir a partir de les 10:30h. A més, el Parc romandrà obert tots els dies del mes d’agost.

Noves experiències: el Castell dels Contes

Entre les principals novetats, els visitants podran gaudir de la nova atracció del Castell dels Contes, un indret on hi viuen fantasmes, ogres i bruixots que guarden i vigilen els secrets dels contes, i ajuden a qui vulgui ser-ne guardià. Els visitants hauran d’interactuar amb els habitants del castell i descobrir diferents estàncies màgiques on hauran de reconèixer els escenaris dels contes més famosos.

El castell és una atracció que pretén reivindicar els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual per a grans i petits. La inauguració del Castell dels Contes està prevista per l’estiu, i des del començament de la temporada, els visitants del Parc podran participar de la seva construcció, aportant els seus contes per ajudar a omplir la seva biblioteca infinita.

Una altra de les novetats és el “Virtual Express”, una atracció de realitat virtual pionera a Catalunya. Es tracta d’un recorregut totalment immersiu en 4 dimensions, que combina el clàssic tren ràpid amb l’adrenalina i les experiències futuristes de la realitat virtual.

“Emocions de por” al Tibidabo

Aquest any tornarà la producció “Emocions de por” després de l’èxit de la temporada passada, quan hi van gaudir més de 5.500 espectadors. S’oferirà un programa d’activitats i espectacles totalment renovat, en el que els actors del reconegut Hotel Krüger faran viure experiències terrorífiques als visitants del Parc. A més, aquest any s’allargaran les activitats en el calendari, i els visitants podran gaudir dels diferents espectacles durant més dies.

També es continuarà projectant el documental “Tots som Tibidabo”, que repassa la història del Parc i que ha estat realitzat amb imatges de totes les èpoques cedides pels visitants. A banda, es celebraran nous espectacles de cloenda i un nou espectacle al Marionetarium, així com els tradicionals “Mes de la Magia” i la “Mostra de Titelles”.
 
Projectes educatius

En matèria d’educació, es vol apropar noves formes d’aprenentatge, tant a infants com a adults. En aquest sentit es realitzarà, el 24 i 25 de març, el cap de setmana de la Robòtica, amb tallers i activitats al voltant dels robots, i a l’octubre es celebrarà el “Mes de l’alimentació”, amb la col·laboració de la Fundació Alicia. També s’han creat noves activitats a l’espai Creatibi, com el “Construeix el teu autòmat”, i noves visites guiades pel Parc.

A banda, el Parc d’Atraccions Tibidabo segueix col·laborant amb institucions com la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la que s’organitza el Fisidabo, una activitat educativa en la que el Parc es transforma en un gran laboratori de Física per a més de 2.000 estudiants.

Millores en l’accessibilitat

Amb l’objectiu de tenir un Parc més proper i accessible per a tothom, es presentarà un dossier d’anticipació per a preparar la visita i un plànol guia per a persones amb diversitat funcional. Això permetrà conèixer les atraccions i els espectacles del Parc amb pictogrames descriptius.

Compromís social i mediambiental

El Parc d’Atraccions Tibidabo és un Parc compromès socialment que s’esforça any rere any en desenvolupar diferents projectes i iniciatives solidàries. La temporada passada es van celebrar 12 jornades solidàries, on van participar més de 90.000 persones, i es van atorgar beques per 6.900 infants en risc d’exclusió socials.
Per aquesta nova temporada, està previst que el Parc sigui escenari de 19 actes socials amb la col·laboració de diverses organitzacions sense ànim de lucre, i les tradicionals festes “Un cop de mà, Pallapupas, la Festa dels Avis i la Cançó de Pau o la festa d’Unicef, associació amb la que el Tibidabo col·labora des de 2012.

Record d’assistència

Durant el 2017 es va assolir el record de visitants durant una temporada, el Parc va acollir un total de 732.574, una mitjana de 4.666 persones al dia.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar