07/10/2016

El Parc d’atraccions Tibidabo inicia activitats amb la Sisena edició de la Mostra de Titelles i el Mes de l’Alimentació saludable

En la ja tradicional Mostra de Titelles hi participaran 5 reconegudes companyies d’àmbit nacional i internacional que presenten espectacles amb titelles

Sisena Mostra de Titelles 

El mes d’octubre arriba carregat de novetats al Parc d’Atraccions Tibidabo. D’una banda, tindrà lloc la ja tradicional Mostra de Titelles que arriba aquest any a la seva sisena edició, on hi participen artistes d’algunes de les millors companyies de titelles dels àmbits nacional i internacional. Cada cap de setmana, l'espectacle serà presentat per una mateixa companyia. Aquest any actuaran companyies amb diferents disciplines de manipulació: Titelles de guant, Titelles de petit format, titelles de gran format, itinerants i taller de construcció de titelles. Com a novetat d’aquesta temporada també està previst un espectacle itinerant, que sorprendrà tots els visitants del Parc i els endinsarà en un món de fantasia i riures.  

8 i 9 d’octubre

LA CIGALA I LA FORMIGA de la companyia La Petita Brownie

Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La formiga Miga la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents  en aquesta versió  que  La Petita Brownie i Cia.  fa de la faula  “La Cigala i la Formiga”.

12, 15 i 16 d’octubre 

CIRC CABARET ARMANDO RISSOTO de la companyia Txo Titelles

Armando Rissotto octogenari sensible i amant de la cuina, segueix fidel al seu càrrec de mosso de pista, director, presentador i tot el que es necessiti. Per donar-li un toc original al seu espectacle de varietats, decideix presentar-qual menú d’un gran banquet es tractés. Els artistes que desfilen per la pista són els ingredients adequats per a la creació d'aquest menú tan especial:

El rutilant i ràpid monociclista. El cantautor reivindicatiu i bromista. El misteriós mag, eficaç en gairebé tot. La veu setinada de la sensual i bella cantant.

Les vertiginoses piruetes del trapezista.

 

22  i 23 d’octubre

DE L’OU AL TITELLA  de la companyia Herta Frankel

Un taller de disseny i construcció d'un titella de guant, adreçat a infants de 6 a 12 anys. Marionetarium Herta Frankel, després de vint temporades al Tibidabo oferint espectacles de titelles per a gairebé dos milions d'espectadors, proposa celebrar la cloenda de la Mostra de Titelles 2016 amb un taller infantil creatiu, participatiu i simbòlic.

A De l'ou al titella els membres de la Companyia acompanyaran i guiaran els nens en un exercici de disseny i construcció d'un titella de guant. L'ou com a origen i estructura ens conduirà per un procés de transformació i la combinació d'elements facials simples decidiran l'expressió del titella. La diversitat de formes resultants determinarà la seva funció i el pols humà combinarà la destresa amb la naturalitat de l'ocurrència.

Preu entrada

Tiquet 1 passi: 3€ (el mateix dia de la visita a l'Oficina d'Atenció al Client del Parc, a l'entrada principal)

Abonament 4 passis: 10€ (el mateix dia de la visita a l'Oficina d'Atenció al Client del Parc, a l'entrada principal)

Inclòs també amb l'entrada per gaudir de totes les atraccions i espectacles del Parc d'atraccions: PVP 28.50€ o 10.30€, segons l'alçada del visitant. Compreu la vostra entrada aquí. 

Representacions

Període: caps de setmana i festius del 1 al 23 d’octubre

Horari: 13 h, 14 h, 16 h, 17 h i 18 h

Ubicació

Teatre Marionetarium (nivell 5) 

El mes de l’Alimentació Saludable 

Per altra banda, es consolida el mes d’octubre com “el Mes de l’Alimentació Saludable”, fruit de l’acord del Parc amb la Fundació Alicia, i s’oferiran diversos tallers sobre cuina i bons hàbits alimentaris per tal d’educar els més petits sobre la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada.

L’objectiu d’aquests tallers és fomentar una alimentació saludable a través de la cuina, per això, el contingut teòric–pràctic abordarà temes relacionats amb la gestió de l’alimentació a públic general segons diferents situacions que es presenten. 

Els tallers, adreçats en exclusiva als socis del Tibidabo, tindran un format demostratiu, és a dir, l’explicació teòrica dels conceptes a transmetre i s’acompanyaran de demostracions culinàries. Es preveu que tinguin una durada de 60-76 minuts i seran impartits per un cuiner o tècnic especialista. 

 1. Diumenge, 9 d’octubre, ‘Que s’està cuinant al món? Tendències en alimentació’

Responsable: Laia Badal  

2. Diumenge , 16 d’octubre, ‘Cuina fàcil i sana pel dia a dia’

Responsable: Jaume Biarnés

3. Diumenge, 23 d’octubre,  ‘Tastets de cuina amb llegums”

Responsable: Marc Puig-Pey 

4. Diumenge, 30 d’octubre, ‘Esmorzars equilibrats i divertits”

Responsable: Alba Adot i Cecilia Tavero 

 

 

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar