30/01/2017

El Parc del Tibidabo oferirà 6.900 entrades a nens i nenes

Com a novetat enguany, l’Ajuntament becarà 100 places diàries perquè els nens i nenes amb requeriments especials de casals i esplais de la ciutat puguin visitar el Parc del Tibidabo durant els mesos de vacances escolars

El Parc d’Atraccions del Tibidabo compleix 115 anys d’història a Barcelona i a Catalunya, amb el repte de donar a conèixer una part molt important de la seva trajectòria: les iniciatives solidàries. Per a aquesta temporada, es vol potenciar la faceta solidària del parc amb una iniciativa novedosa, destinada als nens i nenes amb necessitats especials d’esplais o centres de la ciutat de Barcelona, que podran visitar el parc de manera gratuïta, fins a 100 entrades per dia.

Així, des de la finalització del curs escolar, el 22 de juny, i fins al 10 de setembre de 2017,  l’Ajuntament de Barcelona, des de la segona tinència d’Empresa, Cultura i Innovació, com a responsables de B:SM, conjuntament amb el departament d’Infància de l’àrea de Drets socials i el parc d’Atraccions del Tibidabo, oferiran beques per entrar gratuïtament al parc per a aquells esplais o centres amb necessitats especials. Al llarg d’aquests 69 dies d’obertura a l’estiu el parc posarà a disposició d’aquestes entitats fins a 100 entrades al dia sense cost. Això representa oferir 6.900 places de lliure accés durant la temporada d’estiu, amb un cost econòmic de 196.650 euros.

La fórmula per reservar plaça es concretarà a partir del mes d’abril. L’aportació a aquesta iniciativa representa igualar els 208.932 euros aportats per Tibidabo en accions similars l’any 2016.

Recollit en el Pla estratègic del Parc, la Solidaritat és un dels 4 eixos del Tibidabo, juntament amb les Experiències, la Sostenibilitat i l’Educació, reafirmant així  el seu compromís en el desenvolupament de projectes, i iniciatives socials i amb la voluntat de continuar donant màxima prioritat a les accions socials del Parc.

Aquest any 2017 el Parc incorpora a totes les comunicacions i accions en les que col·labora i promou el logotip “Tibidabo, El Parc solidari” per mostrar aquesta important tasca i donar a conèixer encara més i de forma més gràfica aquest compromís.

 

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar