06/11/2019

El Park Güell, guanyador dels premis Responsible Tourism Awards

Opta al guardó pel projecte de regulació de visitants, que es va iniciar a l’octubre 2013

En el marc de del World Travel Market, el Park Güell opta com a finalista als premis Responsible Tourism Awards, amb el seu projecte de regulació de visitants. Els guardons reconeixen pràctiques i iniciatives en la gestió turística que poden servir com a referència i són replicables a altres ciutats del món, en l’àmbit de la indústria turística i de viatges.

El model de regulació, que només afecta al 9% de la superfície total del Park, es va iniciar al 2013 i des de llavors ha permès avançar en l’objectiu de resoldre els reptes de sostenibilitat de l’espai i de massificació, i ha millorat l’experiència dels visitants tenint en compte les diferents sensibilitats, la multiplicitat d’usos del Park i la singularitat d’un espai excepcional. Durant el 2018, van visitar el Park un total de 3.135.263 persones.

Des de principis d’any s’ha posat en marxa un servei de bus llançadora que connecta la Plaça d’Alfons X amb el Park Güell en menys de 10 minuts, i amb la que s’ha aconseguit alleugerir la pressió del transport públic de la zona i reduir l’impacte sobre el veïnat.

El World Travel Market és un ens que, a través de diversos esdeveniments anuals al voltant del mon, permet el creixement i desenvolupament de la indústria turística, creant oportunitats pels professionals del sector.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar