20/05/2015

El Park Güell rep el certificat d’excel·lència de TripAdvisor


El Park manté un 4,5 sobre 5 de valoració, amb un 96.6% d’opinions positives

El Park Güell ha rebut el certificat d’excel·lència 2015 de la web de viatges TripAdvisor, degut a la bona valoració i a la qualitat dels comentaris i les opinions que els usuaris d’aquesta web han generat sobre el Park durant l’últim any. El Park Güell manté una puntuació de 4,5 sobre 5, amb un 96,9% d’opinions positives –excel·lent (55,9% ) + molt bo (30,8 %) + normal (10,2%) – del total de 21.648 opinions. A més, es troba en la posició número 15, d’entre les 1.115 opcions que ofereix la pàgina, en l’índex de popularitat de Barcelona.

Per seleccionar els guanyadors d’aquest premi, TripAdvisor utilitza un algoritme propi que valora la quantitat i la qualitat de les opinions compartides pels viatgers durant els últims 12 mesos, així com l’índex de popularitat. Per tant, és una decisió que depèn totalment de la opinió dels usuaris. La obtenció d’aquest certificat mostra la innegable qualitat artística i arquitectònica del Park,  posa en valor la satisfacció dels usuaris que l’han visitat i es reconeix una gestió de qualitat del turisme que promou  la preservació del patrimoni i de l'entorn.

Les principals fonts del visitants han estat Espanya, 9%; Indonèsia, 7%; Brasil, 6%; Estats Units, 5%; Regne Unit, 4%;  i resta del món, 69%.

El Park també va rebre el 2014  el premi Traveller’s Choice Award com a millor recinte en la categoria de parcs, que l’acredita com a millor parc europeu, el que vol dir que el Park Güell és el més valorat a Europa, tenint en compte un nombre màxim de comentaris.

TripAdvisor és la web social de viatges amb major comunitat a Internet, amb 340 milions de visites úniques al mes i presència a 45 països de tot el món. A més la web compta amb 78 milions d’usuaris registrats, que introdueixen més de 139 contribucions per minut, per un total de 225 milions de comentaris.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar