07/05/2021

El Park Güell s’obre a les famílies

Durant tots els cap de setmana del mes de maig, el Park posa en marxa les visites guiades familiars, amb continguts especialment adaptats per als més petits

Hi ha dues sessions disponibles cada dia, en castellà i català, i la visita es realitza seguint estrictament els protocol de seguretat establerts

El Park Güell ha reprès el servei de visites guiades i durant tots els caps de setmana de maig, es proposa un model de visita especialment pensat per a realitzar en família, amb continguts adaptats als més petits, de la mà de guies especialitzats. Es tracta d’una oportunitat per apropar el parc a la ciutadania de totes les edats, i oferint una experiència segura i positiva en la que conèixer tots els detalls d’un dels espais més emblemàtics de Barcelona.

El guió del contingut cultural de les visites, supervisat pel Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) s’adaptarà per fer-lo més comprensible als membres més petits de la família, i es mostraran diverses fotografies de recurs de tècniques arquitectòniques i de llocs del park, amb l’objectiu d’interactuar amb ells i complementar l’explicació.
 
Es posen a disposició dues sessions, en català a les 11h i en castellà a les 12:30h, tant dissabte com diumenge, i es pot reservar entrada amb antelació a través de la pàgina web oficial del Park Güell. El preu de les visites culturals és únic, i no s’ha d’abonar entrada addicional al park. Les visites es realitzen en grups reduïts, i seguint en tot moment els protocols sanitaris i de seguretat.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar