30/07/2020

El Prat de Llobregat s’uneix a l’smou

A partir d’ara es podrà treure tiquet per estacionar a les zones regulades d’aquest municipi de manera fàcil i còmoda a través de l’app mòbil

L’smou, l’app de mobilitat personal de Barcelona i l’àrea metropolitana que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant el municipi del Prat de Llobregat. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran treure el tiquet d’estacionament en aquest municipi des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

D’aquesta manera, El Prat de Llobregat se suma a la resta de municipis de l’àrea metropolitana que ja estaven disponibles a l’app smou: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Montgat. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil.
 
L’smou, més de 185.000 usuaris en un any i mig

En tan sols un any i mig des del seu llançament, l’smou ha aconseguit superar la xifra dels 185.000 usuaris, que han realitzat més de 3,6 milions d’operacions. A més, una prova de la bona acceptació de l’app per part de la ciutadania també és la nota que ha assolit als Markets, els espais de descàrrega d’aplicacions, on ha arribat al 4,7, en una escala de 5, a l’Apple Store, i un 4,6 a Google Play, el mercat d’app d’Android. En total, l’smou ha tingut més de 220.000 descàrregues.

L’smou ha permès, doncs, millorar l’experiència de l’usuari a l’hora de poder planificar millor el seus viatges amb més visibilitat, gestionant així els diferents modes de mobilitat al seu abast a través del smartphone. Tota la informació que es mostra és personalitzable a través d’un sistema de filtres que els usuaris poden activar o desactivar en funció de les seves necessitats.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar