10/06/2016

El Tibidabo acull el VI Festival Simfònic

El pròxim dia 11, la Plaça dels Somnis serà l’escenari d’un dels 80 concerts que es celebraran a la vegada a racons emblemàtics de Catalunya i Balears

El Parc d’Atraccions Tibidabo acollirà el proper dissabte 11 de juny a les 18h, a la Plaça dels Somnis, la sisena edició del Festival Simfònic. Es tracta d’una diada de 80 concerts que es celebraran a la vegada a diferents indrets emblemàtics de Catalunya i Balears, i en la que participaran més de 4.000 estudiants de diferents escoles de música. Els protagonistes del concert del Tibidabo seran els alumnes de l’escola MusicWood.

El punt àlgid del concert arribarà a les 19h, quan s’interpretarà de manera simultània als 80 concerts, i en diferents estils musicals, la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol”, en honor al cantautor i compositor Jaume Sisa, padrí d’aquesta edició del Festival. Entre els espais emblemàtics on es celebraran aquests concerts es troben, per exemple, la Casa Rull de Reus, l’Església romànica de Sant Martí, a Lleida, o la Fundació Pilar i Joan Miró, a Mallorca.

El Festival està impulsat per l’Associació Simfònic, amb l’objectiu de fer visible la tasca que duen a terme les escoles de música i per reivindicar l’aprenentatge musical. Aquesta diada s’emmarca en el conjunt d’iniciatives culturals i educatives que es porten a terme al Tibidabo al llarg de tota la temporada.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar