17/04/2019

El Tibidabo amplia horari per la Setmana Santa

La Plaça del Jardí, el Castell de Contes i el nou ball de les mascotes són les novetats destacades que esperen als visitants

El servei de funicular torna a estar operatiu després d’haver estat  interromput per les esllavissades de les pluges del mes de novembre  

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha ampliat els dies d’obertura amb l’objectiu d’adaptar-se millor als visitants durant aquesta Setmana Santa, que podran gaudir de totes les activitats programades a partir des d’avui, dimecres 17, i fins al dilluns 22. El parc obrirà les seves portes a les 11h i allargarà l’horari fins a les 21h.

Tothom que s’hi acosti durant la Setmana Santa podrà gaudir del nou ball de les mascotes, a la recentment inaugurada Plaça del Jardí, un espai que s’ha convertit en el principal punt de trobada del Parc. La plaça s’ha anivellat i s’ha instal·lat una gran rampa, que permet l’accés a persones amb mobilitat reduïda, i que consta d’un gran jardí vertical de fons que conté espècies vegetals del Parc de Collserola. El nou ball de les mascotes tindrà lloc cada dia a les 16h, 16:30h, 17h i 17:30h.
 
Així mateix, els visitants també podran gaudir de l’última atracció del Parc, el Castell dels Contes, una atracció de recorregut que repassa, a través de jocs interactius, efectes i estances, els contes de tota la vida.

Adéu al funicular – Benvinguda la Cuca de Llum

A partir d’avui està operatiu operatiu el servei de funicular, que ha havia estat interromput el mes de novembre a conseqüència de les esllavissades produïdes per les pluges torrencials. Tot aquest temps un autobús llançadora ha estat cobrint el trajecte des de la plaça del Doctor Andreu fins al cim del Tibidabo.
Els visitants només podran gaudir de l’actual Funicular del Tibidabo fins al mes  d’octubre que serà retirat de servei per donar pas a la Cuca de Llum, el nou funicular, previst l’octubre de 2020; el nou servei millorarà la capacitat i l’operativa amb un disseny totalment renovat i personalitzat que farà millor l’experiència de l’usuari, que podrà interactuar amb l’atracció.

L’interior del Funicular oferirà una  major superfície disponible i es convertirà en un espai diàfan. Així, l’atracció permetrà que els viatgers puguin gaudir encara més i millor de la vista panoràmica durant el trajecte a través dels grans finestrals que hi haurà. També es millorarà la il·luminació, tant la interior com l’exterior, que segueix una línia més moderna i futurista, i que potenciarà el seu efecte quan es faci fosc.
 
A més, s’instal·laran diverses pantalles interactives i tauletes electròniques que permeten la interacció dels viatgers amb l’atracció, i que tenen una funció didàctica i d’entreteniment. Els viatgers podran conèixer com és el funcionament d’un funicular, la seva història, veure vídeos interactius i jugar a través de les tauletes tàctils, gaudint d’una completa experiència educativa al voltant del Funicular i del mateix Parc d’Atraccions Tibidabo.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar