05/01/2018

El Tibidabo bat rècords d’assistència amb 732.577 visitants el 2017

La xifra supera en més de 7.000 persones la temporada 2016 en la que es van batre tot els rècords d’ocupació

La temporada 2017 del Parc d’Atraccions Tibidabo ha superat els rècords d’assistència, segon indica el balanç anual provisional d’activitat. 732.577 persones han visitat el parc en els 158 dies que ha estat obert, el que suposa una mitjana de 4.636 persones al dia.

Aquesta xifra històrica implica un augment del 1% respecte de l’any anterior, en el que s’havien superat tots els rècords d’assistència.  Aquest creixement i consolidació de les bones xifres de l'any anterior es deu, principalment, a que el Parc ha obert una hora abans durant tot l'any, a les 11h, juntament amb l'obertura de tots els dies d’agost que es va posar en marxa el 2015.
 
Noves atraccions i novetats d’espectacles en la temporada 2017

En la temporada que ha finalitzat el Parc del Tibidabo ha ofert novetats en atraccions i espectacles especialment pels més petits, seguint el seu eix de treball de les Experiències, amb les noves atraccions: el mini hurakan i un nou trenet Txu Txu envoltat d’un hort gegant.
En l’oferta de programació lúdica, s’han estrenat dues pel·lícules en quatre dimensions de gran èxit al cinema del Parc el Dididado i nous espectacles de cloenda i itinerants,  l’espectacle de titelles Tibicabaret, nous personatges com el Boccato di cardinale i el nou espectacle de les aventures de les mascotes del Tibidabo, TI, BI, DA i BO.

A més, el Parc ha estrenat una nova web amb més funcionalitats i una imatge renovada que facilitaran la interactivitat del públic.

Entrada gratuïta per als titulars de la targeta rosa i beques per als nens i nenes de casals amb necessitats especials

El Tibidabo és un parc històric que respecta el seu passat, valora el present i treballa cap al futur i per això basa la seva gestió sobre quatre eixos estratègics: les experiències, l’educació, la sostenibilitat i la solidaritat.
A partir d’aquesta temporada els titulars de la tarjeta rosa poden accedir-hi de manera gratuïta.
En l’àmbit solidari cal destacar com a novetat de temporada que, des de la finalització del curs escolar, s’han ofert beques per entrar gratuïtament al parc per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar