28/12/2016

El Tibidabo celebra el 20è cant per la Pau

Les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) van poder accedir gratuïtament al Parc fins a les 11:30 hores, amb una donació de 2 euros per persona en favor d’UNICEF 

El passat 30 de desembre es va celebrar, per 20a vegada consecutiva, la tradicional Cançó de Pau. Els assistents que van visitar el Parc el dia 30 de desembre van poder cantar plegats el cant per a la tolerància, la solidaritat i el respecte i en favor de la Pau al món, acompanyats dels ambaixadors del Tibidabo. L’acte central va tenir lloc a les 11:00 hores a la Plaça del Somnis del Parc

En aquesta edició, la cantada per la pau va comptar com ambaixadors l’arquitecte Josep Miàs, - creador del projecte de reforma d’una de les atraccions més antigues del Parc, l’Embruixabruixes - la presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya, Anna Folch, i els fundadors de la Companyia de marionetes Herta Frankel, Pilar Gàlvez i Fernando Gómez, que enguany celebra el 30è aniversari i 20 anys al capdavant del centre de titelles del Tibidabo a “El Marionetàrium”. 

Els nens i nenes que van visitar el Parc per celebrar la festa van poder escriure textos demanant la pau en el “Llibre de la Pau del Tibidabo”, i després els ambaixadors van fer de portaveus d’alguns dels missatges escrits, amb l’objectiu de difondre missatges de pau al món. 

Les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) van poder accedir gratuïtament al Parc fins a les 11:30 hores, amb una donació de 2 euros per persona que en favor d’UNICEF, amb la que el Tibidabo col·labora des del 2012. Els ambaixadors van participar a l’acte cantant “La Cançó de Pau” amb tots els visitants del Tibidabo. Una vegada finalitzat l’acte, s’obriran totes les atraccions del Parc. 

La Cançó de Pau del Tibidabo

Tots volem la pau

no volem més guerres

com us ho hem de dir

és la nostra terra

Volem la pau ja!

Som éssers humans

som petits i grans

de tots els colors

Donem-nos les mans

i cantem tots junts

per un món millor

Tots volem la pau

no volem més guerres

com us ho hem de dir

és la nostra terra

Volem la pau ja!

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar