11/06/2015

El Tibidabo celebra el centenari del Ferrocarril Aeri


Es presenta el llibre “Tristània Imperial”, on l’atracció juga un paper destacat

El 13 de juny el Parc d’Atraccions Tibidabo celebra amb una festa el centenari d’una de les seves atraccions més emblemàtiques, el Ferrocarril Aeri. L’atracció es va inaugurar el 22 de maig del 1915, i va ser una de les primeres que es va instal·lar al parc. Al 1989, després d’una remodelació, el Ferrocarril va passar a anomenar-se Aeromàgic, i actualment és el “Magatzem de les Bruixes i els Bruixots”.

Situat a un espai privilegiat el Parc, el Magatzem de les Bruixes i els Bruixots, consta d’un recorregut de gairebé mig quilòmetre, en el que tots aquells que hi pugen troben diferents efectes visuals i sonors que acompanyen la història de les bruixes i bruixots. L’atracció combina espais tancats i espais a l’aire lliure, des d’on es pot contemplar una vista privilegiada de tota Barcelona, a 120 metres d’alçada.

L’acte de celebració començarà a les 12h amb la participació de l’speaker Robert Gobern, i una posada en escena amb moltes sorpreses.

Presentació del llibre “Tristània imperial”

Aprofitant l’acte de celebració del centenari, a la Plaça dels Somnis tindrà lloc la presentació del llibre “Tristània Imperial”, de Jaume Copons, Liliana Fortuny i Andreu Sánchez, una història on el Magatzem de les bruixes i el bruixot hi té una presència destacada.

El llibre explica la història d’unes bruixes malvades que han robat la Tristània Imperial, una poció màgica custodiada al magatzem de les bruixes i els bruixots, amb l’objectiu d’entristir el Tibidabo i el món sencer. En Buri Buri, personatge protagonista també a l’atracció, i els seus amics hauran de triar entre ajudar a les bruixes i convertir-se en persones malvades o lluitar amb elles per tornar l’alegria a tot el món.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar