15/04/2016

El Tibidabo celebra la 5a Jornada Castellera

Aquest any ha comptat amb la participació dels Castellers de la Il·lusió de Valls, una colla formada, en part, per discapacitats intel·lectuals 

El passat diumenge 17 d’abril es va celebrar la 5ª Jornada Castellera al Parc d’Atraccions Tibidabo on es donaran cita a més de 800 de 7 colles diferents d’arreu de Catalunya. Els castellers van poder participar d’una experiència única a més de 500 metres sobre el nivell del mar. Amb la celebració d’aquest acte, per cinquè any consecutiu, el Parc dóna suport a la tradició i la cultura catalana a la vegada que fomenta els valors de la cultura castellera.

Les actuacions castelleres van tenir lloc a la Plaça dels Somnis entre les 12h i les 16h, i van ser-hi presents els Castellers de Mollet del Vallès, els Castellers de Cerdanyola, la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca, la Colla Castellera Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Badalona, els Castellers de Roquetes i els Castellers de la Il·lusió de Valls. Aquesta última colla està formada, en part, per persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual, que tenen com a objectiu prendre els castells com una eina d’inclusió social.

Un any més, Elisabet Carnicé, presentadora del programa casteller Quarts de nou, del Canal 33, va ser la conductora d’aquesta jornada.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar