17/09/2021

El Tibidabo celebra la primera edició de la jornada solidària Posa’t la Gorra

Està organitzada conjuntament amb l’AFANOC, i té l’objectiu de compartir i sensibilitzar sobre la realitat dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies

És la sisena festa solidària que es celebra al Tibidabo des de l’obertura del Parc, el passat mes de maig

El proper diumenge 19, el Tibidabo acollirà per primera vegada la jornada solidària Posa’t la Gorra, organitzada conjuntament amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies, normalitzant la malaltia i pal·liant les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic.

Parts dels beneficis es destinaran als projectes l’AFANOC, com per exemple la Casa del Xuklis, una casa d’acolliment temporal gratuït per a les famílies que s’han de desplaçar als hospitals de referència de Barcelona per a rebre tractament oncològic. La festa Posa’t la Gorra es celebra des de fa 20 anys al Zoo de Barcelona, i aquest és el primer any que el Tibidabo es suma a la iniciativa.

Des de l’obertura del Parc, el passat 15 el maig, el Tibidabo ha celebrat ja 6 jornades solidàries organitzades amb diferents entitats col·laboradores, com l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, Soñar Despierto, Pride Barcelona, Vozes i la Fundació Migranodearena, a més de la Jornada Estiu Sense Barreres, una festa solidària en que el Parc obre les portes de forma gratuita a persones amb diversitat funcional perquè puguin gaudir de les atraccions i dels espectacles amb igualtat d’oportunitats.

Espectacles per a tots els gustos

Tothom que s’acosti al Parc podrà gaudir també dels diferents espectacles que es celebren durant els caps de setmana i festius del mes de setembre. A les 17h, a la a la Plaça del Jardí, continua el Meet & Greet de les Mascotes del Tibidabo, un moment on els nens i nenes poden conèixer-les d’aprop, jugar amb elles i fer-se totes les fotos que vulguin, i al Marionetàtium es representa l’espectacle Samfònia de Marionetes, 10 escenes diferents amb tota classe de personatges creats per la Companyia de Marionetes Herta Frankel.

A més, la Plaça dels Somnis és escenari d’un dels espectacles nous d’aquesta temporada, un nou show pedagògic amb la intenció de fer prendre consciència sobre la importància de mantenir una alimentació saludable a través dels consells que donen els personatges protagonistes.
 
 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar