07/04/2016

El Tibidabo celebra la VII Festa “Un cop de mà”

El passat diumenge 10 d’abril es va celebrar la Festa "Un cop de mà" apadrinada pel jugador del F.C.Barcelona, Andrés Iniesta

El passat diumenge 10 de d’abril, el Parc d’Atraccions Tibidabo va ser escenari, per setè any consecutiu, de la festa solidària “Un cop de mà”, aquesta vegada apadrinada pel jugador del F.C.Barcelona Andrés Iniesta. La festa, organitzada per la Fundació Real Dreams i el Tibidabo, té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona les tasques que realitzen ONG locals pels nens i nenes del món. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, els nens i nenes de Barcelona aprenen com poden ajudar als nens i nenes d’arreu del món.

Amb "Un cop de mà", el Tibidabo renova, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries que ajuden a conscienciar als ciutadans sobre les problemàtiques socials i la realitat que ens envolta. L’entrada al parc va tenir importants descomptes per l’ocasió, 10€ l'entrada per a nens fins a 18 anys i 20€ per adults. Els fons obtinguts es van destinar a les ONG que van participar a la festa i, a més, al comprar l’entrada a les taquilles del Tibidabo, es va entregar al visitant un regal solidari simbòlic de la festa.

La Fundación Comparte que treballa per millorar les condicions de vida i l'educació dels nens i nenes de l'Amèrica Llatina defensant els seus drets i assegurant-los una educació de qualitat.

La Fundación Secretariado Gitano que te com a objectiu la promoció integral de la comunitat gitana, des del respecte a la diversitat cultural. Principalment, treballa amb la infància a través de "Promociona", per l’èxit escolar dels nens i nenes gitanos.

La Fundació Pere Tarrés te com a principals projectes  l'organització d'activitats d'educació en el lleure: centres d'esplai, colònies escolars, i colònies i casals d'estiu, garantint l’accés a tots els infants, especialment els que viuen en situació vulnerable.

La Federació Catalana de Malalties Minoritàries té com a missió difondre i sensibilitzar que són les malalties "rares" i representar a 21 d'associacions sense ànim de lucre, així com a familiars de nens afectats i afectats que no disposen d'associació.

L’acte central de la jornada va estar amenitzada pel reconegut showman Pep Callau i el grup de batucada Festimbal. També estava prevista una rifa solidària en la que, entre d’altres premis , es va sortejar samarreta signada per un jugador del Barça. A més a més, durant tot el dia, les ONG van organitzar diversos tallers solidaris i de sensibilització pels nens i nenes.

 

Per a més informació consulta  www.tibidabo.cat i www.uncopdema.org

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar