06/07/2018

El Tibidabo celebra una festa solidària a favor de la salut visual

S’organitza en col·laboració amb la Fundació Ramon Martí i Bonet, i té l’objectiu de recaptar fons pel projecte “Visió per a tothom a Catalunya”

Demà dissabte, el Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la 3a edició de la festa solidària de la Fundació Ramon Martí i Bonet, entitat que treballa per garantir el dret a la salut visual d’infants i adults que es troben en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social. L’objectiu de la festa és el de donar a conèixer la tasca que fa la Fundació i recaptar fons per al projecte solidari “Visió per a tothom a Catalunya. Les entrades al Parc seran a un preu reduït i tots els visitants rebran unes ulleres de sol solidàries.

Durant la jornada, hi haurà un seguit d’activitats especials. En una d’aquestes activitats, els nens i nenes podran crear el seu propi instrument de música amb materials reciclats, però amb la dificultat afegida de fer-ho amb els ulls tapats. D’aquesta manera es pretén que els nens i nenes puguin prendre consciència i empatitzar altres infants que pateixen alguna discapacitat visual.
 
Tibidabo Màgic

Dissabte i diumenge, els visitants del parc també podran gaudir de l’espectacle de màgia “Jo, Xicana”, emmarcat dintre del Tibidabo Màgic, que es celebra cada cap de setmana de juliol. A l’espectacle, la maga Anna Montserrat interpreta la Xicana, una pallassa que intenta fer màgia però que sempre s’equivoca, combinant la tendresa i la innocència en el conjunt del show.

L’horari de l’espectacle pel dissabte és a les 20:30h, i es realitzarà un segon passi a les 21:30h. El diumenge, els passis seran a les 19:30h i 20:30 respectivament.

Horari d’estiu

Com és habitual, el Parc ha adaptat el seu horari a l’estiu i estarà obert de dimecres a diumenge des de les 11h. Al juliol l’horari de tancament dependrà del dia de la setmana: dimecres, dijous i divendres a les 21h, dissabte a les 23h i diumenge a les 22h. Durant l’agost, com a novetat, el Parc obrirà cada dia fins a les 23h. Les dues primeres setmanes de setembre es mantindrà l’horari estival. Es poden consultar els horaris d’obertura fent clic aquí.
Tornar al llistat de notícies

 
Pujar