16/06/2016

El Tibidabo celebra una jornada de portes obertes per a persones amb discapacitat

El passat 16 de juny van participar més de 3.500 alumnes d’escoles d’educació especial d’arreu de Catalunya

El passat 16 de juny el Parc d’Atraccions Tibidabo acollirà per vint-i-unè any consecutiu l’Estiu Sense Barreres, una jornada de portes obertes per a persones amb diferents discapacitats i mobilitat reduïda, en la que podran gaudir del Parc i de les seves instal·lacions en igualtat d’oportunitats. Com cada any, voluntaris de la Creu Roja i Voluntaris 2000 col·laboraran amb el Parc en una jornada en la que van participar més de 3.500 alumnes d’escoles d’educació especial d’arreu de Catalunya.  

Els visitants van poder participar de l’espectacle musical de la “Gran Cavalcada amb Geronimo Stilton”, que es va adaptar a través d’una traducció simultània en llenguatge de signes, una audiodescripció i una visita tàctil anticipativa. També van poder gaudir d’unes de les atraccions estrenades aquesta temporada, l’Interactibi, un joc interactiu amb gràfics 3D i efectes visuals, adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Gràcies a la tasca dels voluntaris, tots els visitants van poder gaudir de tota l’oferta d’atraccions i espectacles.

El Parc d’Atraccions Tibidabo continua amb el compromís de fer els seus espais i atraccions cada cop més accessibles. Per això, durant aquesta temporada s’han realitzat diferents accions en aquest sentit, que es sumen a les ja existents, com la substitució de la plataforma elevadora de l’estació superior del funicula,r garantint així la utilització de cadires elèctriques de gran pes, o la instal·lació al mirador d’un plafó explicatiu en relleu i transcrit al sistema braille.

Diumenge 19, Dia Universal de la Sardana

D’altra banda, el diumenge 19 a les 11h, la Plaça dels Somnis del Tibidabo va acollir un aplec sardanista amb motiu del Dia Universal de la Sardana. L’aplec, organitzat amb la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya, va comptar amb la participació de diferents entitats que ballaran, entre d’altres sardanes, la cobla “Gentil Adrianna”, per commemorar el centenari del naixement del seu autor, Manuel Balasch i Suñé.

Amb aquesta celebració, el Parc d’Atraccions Tibidabo va mostrar el seu compromís i suport a la tradició i cultura catalana.

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar