08/05/2017

El Tibidabo demana col·laboració ciutadana per a un nou documental sobre la seva història

La campanya de recollida de les millors imatges i vídeos de les vivències dels visitants al Parc estarà oberta fins al 31 de maig

El Parc d’Atraccions del Tibidabo forma part dels records de molts ciutadans i ciutadanes de Barcelona, i ha convertit al llarg dels anys a tots ells, generació rere generació, en els protagonistes indispensables de la seva història centenària. Per això, aquest mes de maig engega una campanya de recollida d’imatges, amb la intenció de fer partícip de la història del Tibidabo tothom que hi vulgui col·laborar amb records històrics, tant en format digital com en altres d’anteriors. El Parc vol que tothom pugui ser el protagonista del nou audiovisual que es projectarà a l’atracció Edifici Cel, un cop estigui enllestit, i ofereix la possibilitat als seus visitants a participar-hi i poder “fer història”.

S’ha posat en marxa una campanya de recollida de les millors imatges i vídeos històrics de les vivències dels visitants al Parc, amb l’objectiu de triar-ne les millors i poder-ne fer una peça audiovisual que recollirà els records més màgics d’aquest espai emblemàtic de Barcelona.

Qui vulgui participar en aquest nou documental, ha de fer el següent:

1. Trobar imatges i records del Tibidabo amb la família, amb els amics o amb l’escola i que siguin testimoni d’un moment divertit, rialler i emocionant, viscut al Parc. Els responsables del Parc faran una tria de les millors imatges que es rebin i es donarà preferència a les que corresponguin als anys 60, 70 o 80, donat que és el període del qual el Tibidabo disposa de menys material gràfic.

2. Entrar al web www.documentaltibidabo.cat, introduir les dades personals i pujar les imatges o els vídeos. Si no es disposa de les imatges digitalitzades o bé el vídeo està en un format diferent al que es demana al web, els interessats poden contactar amb el Parc d‘Atraccions trucant al 93 211 79 42 o bé enviant un correu electrònic a tibidabo[at]tibidabo[dot]cat.

Tothom qui vulgui pot fer arribar les seves imatges o els seus vídeos fins el proper 31 de maig de 2017, data en que es preveu disposar de material audiovisual suficient per tal d’editar i crear la nova peça audiovisual. Així de fàcil és convertir-se en un dels protagonistes del nou documental sobre la història del Parc d’Atraccions Tibidabo.

Actualment, els visitants del Tibidabo poden veure el documental “Cent anys passen volant”, una peça de gran valor sentimental i històric, de 12 minuts de durada que recorre els més de 100 anys de trajectòria del Parc vinculant-los amb la història de Barcelona, i que el parc continuarà projectant a l’Edifici Cel.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar