04/12/2015

El Tibidabo es prepara pel Nadal

El dissabte 5 de desembre tindrà lloc la tradicional encesa nadalenca i el Parc quedarà il·luminat aprofitant el joc de llum i colors del Giradabo

El Parc d’Atraccions Tibidabo s’està preparant per rebre el Nadal amb moltes novetats. La primera de totes serà la ja tradicional encesa de la il·luminació nadalenca que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 5 de desembre. Entre les novetat de Nadal es troben l’estrena un nou espectacle de cloenda, diversos tallers nadalencs, l’estrena una nova pel·lícula 4D al Dididado i actuacions especials tots els dies. A més, el dia 24 serà la “Festa dels avis” i el 30 es celebrarà, per 19è any consecutiu, la clàssica Cançó de Pau.

Tot el Parc quedarà il·luminat per l’innovador sistema d’enllumenat del Giradabo. Els 4.252 LEDS que el formen crearan un joc de llum i colors amb multitud d’efectes diferents que il·luminaran el Parc de manera molt especial, representant diverses imatges de l’època de Nadal. Així mateix, a l’entrada principal es col·locarà un arbre de Nadal decorat amb elements característics del Parc i els més petits podran participar a diferents tallers nadalencs, on podran fer manualitat i crear, per exemple, les seves postals de Nadal.
 
El 5 de desembre també serà el dia que s’estreni l’espectacle de cloenda “Il·lusions”. El reconegut showman Pep Callau i la companyia “Els Pepsicolen” tornen al Tibidabo després de l’èxit del Nadal passat. L’espectacle proposa convertir la Plaça dels Somnis en una autèntica festa nadalenca amb tots els ingredients: animació musical, bon humor i esperit nadalenc, amb una passejada pel pessebre i festes com el Caga Tió, els Sants Innocents i la Nit de Reis.

A banda de l’espectacle de cloenda, els dies 23, 241 27, 28, 29 i 30 de desembre, tan bon punt el Parc obri les seves portes, diferents grup de corals cantaran el seu repertori de cançons a l’entrada principal, just davant de la Talaia. Entre les corals participants es troba “In crescendo”, la guanyadora del programa de tv3 “Oh Happy Day” de l’any passat.

S’estrena també la nova pel·lícula en 4 dimensions “Polar Express” al Dididado, que narra l’aventura d’un nen que realitza un viatge en tren fins el Pol Nord. El trajecte s’acaba convertint en un viatge iniciàtic de coneixement personal que el farà adonar-se que la il·lusió no s’ha d’acabar mai si es creu en ella. La pel·lícula es podrà de 12h a 16h amb un passi cada 20 minuts.
 
La Cançó de Pau i la Festa dels avis

La coral “In crescendo” participarà també de la tradicional Cançó de Pau, que es celebra aquest any per 19a vegada consecutiva. Totes aquelles persones que visitin el Parc el dia 30 de desembre podran cantar plegats aquest crit a la tolerància, la solidaritat i el respecte i en favor de la pau al món, acompanyats dels ambaixadors del Tibidabo.

Així mateix, després de l’èxit de l’any passat, es convoca per segon any seguit la “Festa dels Avis”. El dia 24 de desembre tots els Avis i néts que s’acostin al Parc podran entrar de manera gratuïta per gaudir d’una jornada molt especial i nadalenca aprofitant el primer dia de vacances escolars.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar