30/04/2021

El Tibidabo es prepara per reobrir les seves portes el 15 de maig garantint una experiència segura

El parc d’atraccions s’ha adaptat a la situació sanitària per garantir una experiència totalment segura, avalada amb el certificat Global Safe Site, i els segells Safe Travels i Safe Tourism Certified

La nova temporada estarà marcada per la celebració del 120è Aniversari del Parc, la inauguració del nou funicular Cuca de Llum, i els 15 anys des de la creació del Tibiclub  

El Parc d’Atraccions Tibidabo tornarà a omplir-se de màgia a partir el pròxim dia 15 de maig, i d’acord amb l’evolució de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya. La tornada a l’activitat es fa garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants, amb la implementació d’un paquet de mesures de protecció i higièniques, recollides el pla sectorial de parcs d’atraccions aprovat després de diversos mesos d’interlocució amb els departaments responsables, Salut i Interior, del PROCICAT. Comença una temporada que vindrà marcada per la celebració del 120è Aniversari del Parc, la inauguració del nou funicular Cuca de Llum, i els 15 anys des de la creació del Tibiclub.

Per tal que els visitants puguin retrobar-se amb les experiències positives del Parc i que puguin gaudir-lo amb la màxima normalitat possible, s’han adaptat algunes de les activitats i s’ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure, limitant l’aforament del seu recinte. Així mateix, es recomana adquirir les entrades de manera anticipada a la pàgina web, per tal d’accedir-hi d’una forma àgil i garantir la seguretat.
 
Una gran experiència amb la màxima seguretat
El Parc d’Atraccions Tibidabo ha mantingut els seus serveis adaptats per garantir als visitants una gran experiència totalment segura:

  • Es limita l’aforament del recinte per assegurar mantenir les distàncies entre unitats familiars o bombolles de convivència (escoles).
  • Hi ha obligatorietat de portar mascareta.
  • Es disposa de punts de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de les atraccions i a diferents punts del recinte per mantenir una bona higiene de mans.
  • Els protocols de neteja s’han extremat per seguir garantint la neteja i desinfecció de tots els espais
  • Es disposa de senyalització el parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l’experiència sigui segura.
  • S’han adaptat els centres de restauració per potenciar els serveis take away per fer ús dels espais a l’aire lliure.

La correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció està avalada per l’obtenció del certificat Global Safe Site, en la seva qualificació Excellence,  i els segells Safe Tourism Certified, creat per l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), i Safe Travels, del Consell Mundial del Viatge i el Turisme (WTTC).

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar