29/07/2015

El Tibidabo estarà obert tots els dies d’agost

L’horari serà de 12h a 23h, excepte l’última setmana del mes, que es tancarà a les 22h

El Parc d’Atraccions del Tibidabo obrirà durant tots els dies del mes d’agost, amb l’objectiu de adaptar-se millor als visitants. L’horari d’obertura serà de 12h a 23h, excepte l’última setmana de mes, que tancarà a les 22h. Es tracta d’una novetat d’aquest any que possibilitarà que els visitants del Tibidabo puguin gaudir del Parc amb una major flexibilitat horària.

Entre les principals novetats de l’estiu es troba un nou espectacle de cloenda basat en la tecnologia làser, en el que una impressionant explosió de raigs de colors, formes geomètriques sobre l’aire, música i múltiples efectes de llum crearan un show espectacular. A més s’introdueix com a novetat un nou instrument, l’arpa làser, que serà tocada en directe per un músic professional. També torna el divertit “Spagueti”, que cada tarda representarà espectacles d’humor i màgia còmica a la Plaça dels Somnis.

A més, els visitants també podran gaudir de les atraccions estrenades aquest any, l’escola de mobilitat TibiCity i l’espai Playful Learning by Lego, acompanyats de les noves mascotes del Parc, en Ti, la Bi, la Da i el Bo. La TibiCity és una de les atraccions més innovadores del Parc, ja que introdueix als nens i nenes en las normes bàsiques de mobilitat, i a la vegada incorpora diversos elements d’una Smart City, que transmeten als nens i nenes els valors de Barcelona. Els infants podran conduir 10 cotxes elèctrics i 2 motos que representen alguns dels serveis que es poden trobar a la ciutat, com la Guàrdia Urbana, ambulàncies, bombers, serveis de neteja o taxis.  

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar