22/07/2016

El Tibidabo estrena terrassa, amb una oferta gastronòmica saludable

La Fundació Alícia aposta per un format saludable “take away” en l’estrena de la nova terrassa del Restaurant Aeroport del Tibidabo 

Avui divendres, dia 22 de juliol, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés i Rosa Ortiz, directora del Parc, presenten la renovada Terrassa de l’Aeroport, amb una nova oferta gastronòmica, que inclou el format “take away”, que permetrà als visitants gaudir d’una de les millors vistes de la ciutat de Barcelona. El restaurant seguirà amb la línia del lema “Menja sa, menja divertit” que s’ha consolidat al Tibidabo gràcies l’acord de col·laboració que es manté amb la Fundació Alícia des de 2014.

Des de llavors, el Tibidabo treballa per mantenir una oferta gastronòmica de qualitat, atractiva, saludable i assequible, amb receptes amb pocs ingredients, senzilles i àgils per un servei ràpid i de qualitat. Així, al restaurant de L’aeroport, i a partir d’ara a la nova terrassa, no només ofereix una oferta gastronòmica sana i saludable, sinó que també pretén fer una tasca pedagògica als visitants a l’hora d’escollir ells mateixos els aliments, ensenyant la base per crear un menú equilibrat, escollint un aliment de cada grup principal: verdures, farinacis i proteics, amb una peça de fruita de postres. 

La Fundació Alícia, creada al 2004 per Ferran Adrià entre d’altres, és un centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en la cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari. El Parc d’Atraccions Tibidabo té una oferta gastronòmica amb 6 centres de restauració, dels quals el de l’Aeroport és el que té més capacitat.

Mes de l’alimentació saludable

El pròxim mes d’octubre s’ha declarat “Mes de l’alimentació saludable”, seguint la iniciativa que el Parc va tirar endavant l’any passat. Durant tot el mes es realitzaran espectacles i tallers sobre cuina i bons hàbits alimentaris enfocats a educar als més petits, però també als més grans, sobre la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada.

Aquests tallers, que l’any passat van resultar un èxit de convocatòria, estan conduits pels professionals de la Fundació Alicia que opsaran les seves experiències i coneixements a l’abast dels assistents.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar