02/12/2019

El Tibidabo inaugura Creatibi Robotics, un nou espai de robòtica educativa

El tinent d’alcalde Albert Batlle ha inaugurat aquest nou espai que apropa la robòtica a les famílies i amplia el ventall d'activitats educatives del Parc

El tinent d’alcalde Albert Batlle ha inaugurat al Parc d’Atraccions Tibidabo l’espai Creatibi Robotics, que complementarà l’actual sala Creatibi by LEGO® Education i que permetrà apropar la robòtica educativa als visitants. D’aquesta manera s’amplia el ventall d’activitats educatives i el públic a qui van dirigides, amb l’objectiu d’aportar un valor afegit a les famílies i consolidant l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc, juntament amb la solidaritat, la sostenibilitat i les experiències.

Al nou espai Creatibi Robotics, habilitat a una sala remodelada, es realitzaran activitats molt concretes treballant amb diverses plataformes robòtiques programables. En aquest nou espai, es crearan 6 zones amb activitats, on a cadascuna hi haurà una plataforma robòtica diferent. La combinació dels diferents tipus de robot permetrà donar versatilitat a l’hora d’aplicar disciplines de joc i programació en diferents grups d’edats i gèneres.

Creatibi Robotics

La segona fase d’aquest projecte inclourà la reestructuració de l’actual Creatibi by LEGO® Education, que també oferirà la possibilitat de realitzar activitats de robòtica com completar la fase de prova d’un prototip robòtic, tant en grup com de manera individual i en aquest cas amb metodologia LEGO® Education. A banda, en aquest mateix espai també es millorarà l’espai Free Play, que prendrà més rellevància, on es podran realitzar construccions de manera lliure, treballant diferents habilitats com el desenvolupament social, l’exploració creativa, el llenguatge i la comunicació; i l’espai Maker introduirà nous continguts i conceptes amb l’objectiu de despertar l’interès dels infants pel disseny i l’enginyeria.

Els dos espais, el nou Creatibi Robotics i la sala Creatibi by LEGO® Education, estaran vinculats i oferiran activitats creuades. A més, es crearà el Passaport LEGO®, una targeta amb els diversos espais que nens i nenes hauran d’omplir a mida que vagin completant les activitats.

D’aquesta manera el Tibidabo amplia la seva oferta educativa i d’adquisició de coneixements més enllà de ser un espai lúdic de referència on hi ha atraccions i entreteniment.  

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar