19/07/2018

El Tibidabo, nominat als PAC Awards com a millor Parc d’Atraccions del 2018

L’Hotel Krueger també està nominat com a millor esdeveniment de Halloween

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha estat nominat com a millor parc d’atraccions d’Espanya als PAC Awards 2018, que entrega la prestigiosa PACommunitty, la xarxa online més important de parcs d’oci. Els PAC Awards valoren les opinions i valoracions de milers d’usuaris verificats així com l’opinió d’un jurat d’experts format per viatgers, influencers i referents dels parcs d’oci. A més, l’Hotel Krueger, en l’any del seu 22è aniversari, ha estat nominat com a millor esdeveniment de Halloween del 2018.

En la categoria de Millor Parc d’Atraccions del 2018 a Espanya, s’han valorat les millores i novetats que s’han implementat durant l’any, l’atenció al client i els serveis que s’ofereixen, el manteniment, les polítiques del parc i les atraccions i esdeveniments que s’hi produeixen. Concretament, el Parc d’Atraccions Tibidabo ha estat destacat per la seva atenció al client propera, la implementació d’un sistema de cua virtual per evitar les cues físiques i la realització de diversos esdeveniments solidaris. El Tibidabo comparteix categoria amb Port Aventura Park i el Parque Warner, de Madrid.
 
Per la seva banda, en la categoria a Millor Espectacle de Halloween del 2018 s’ha tingut en compte la innovació i la caracterització i interpretació dels personatges, entre d’altres factors. De l’espectacle “Emocions de Por” de l’Hotel Krueger s’ha destacat la qualitat artística i de caracterització dels personatges, així com l’èxit de la que ha sigut la primera edició. El Krueger comparteix aquesta categoria amb els esdeveniments de Halloween celebrats al Parque de Atracciones de Madrid i el Parque Warner.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar