31/08/2018

El Tibidabo ofereix noves visites guiades al Museu dels Autòmats

Els visitants podran entrar al taller on es reparen les maquetes i obrir les vitrines dels autòmats, alguns d’ells datats als s.XIX, per observar els seus mecanismes

Els visitants del Parc d’Atraccions Tibidabo poden, a partir d’ara, conèixer el Museu dels Autòmats del Parc des d’una altra vessant, més intimista, a través de les noves visites guiades que s’ofereixen. L’objectiu és que els visitants puguin apreciar les interioritats d’aquestes màquines i veure com funcionen les maquetes, obrint les seves vitrines per primera vegada. Les visites guiades estaran disponibles tots els cap de setmana a les 17h i a les 19h, fins l’octubre i cal dirigir-se prèviament al Museu per reservar plaça. Per tots aquells que només vulguin gaudir de la visita guiada es podrà fer adquirint un tiquet de 3€.

La visita explica la història dels autòmats, alguns d’ells datats del segle XIX, el funcionament dels seus mecanismes i moltes altres curiositats sobre cada una de les maquetes. A més, s’ofereix per primera vegada l’oportunitat d’entrar al taller des d’on es conserven i reparen. El Museu compta amb més de 40 peces, que procedeixen de diferents països i que fins i tot van ser, algunes d’elles, fabricades pels propis treballadors del Parc a partir de 1925.

Fes clic aquí per veure el vídeo de la visita.
 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar