25/10/2019

El Tibidabo participa al Festival 48h OpenHouse BCN

El Parc hi estarà present en el marc de l’activitat OpenSketch, un concurs d’il·lustració on els participants podran realitzar els seus dibuixos des d’un dels miradors més alts de la ciutat

El Parc d’Atraccions Tibidabo participa el pròxim cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, al 48h Open House Bcn, el festival arquitectònic on es poden visitar més de 150 espais de referència de la ciutat. Diumenge 27 d’octubre el Parc hi estarà present en el marc de l’activitat OpenSketch, un concurs d’il·lustració on els participants podran realitzar els seus dibuixos des d’un dels miradors més alts i que ofereixen les millors vistes de la ciutat.

El festival, que es celebra anualment i que enguany celebra la seva 10a edició, té com a objectiu explicar l’arquitectura a la societat de forma transversal, per estimular-ne el seu coneixement ensenyant a veure-la i a descobrir-la, com a component imprescindible de la cultura. Està organitzat per l’associació cultural sense ànim de lucre 48h Open House Barcelona per a la divulgació del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona, que treballa oferint productes i serveis culturals en l’àmbit de l’arquitectura.
 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar