12/08/2021

El Tibidabo posa música a una jornada solidària d’estiu

El Tibidabo manté la seva activitat solidària aquest estiu i el dissabte 14 ofereix el concert de l’entitat Vozes en què hi participaran més de 120 nenes i nens.

Més de 100.000 persones ja han provat la gran novetat del Parc “La Cuca de Llum”. El nou funicular s’ha convertit en la principal porta d’accés al parc i en una experiència més.

Des de la seva obertura, el passat 15 el maig, el Tibidabo ha celebrat 4 jornades solidàries organitzades amb entitats col·laboradores del Parc com l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, Soñar Despierto o Pride Barcelona i la Jornada d’Estiu Sense Barreres, organitzada des del Tibidabo, per oferir un dia de portes obertes amb un Parc adaptat per a persones amb diversitat funcional.

L’entitat Vozes serà l’encarregada de posar música a una nova jornada solidària d’estiu al Parc d’atraccions. Dissabte 14 d’agost, a partir de les 12h del migdia, els visitants del Parc podran gaudir del concert de l’orquestra Vozes, que tocarà peces clàssiques conegudes que es combinaran amb bandes sonores de pel·lícules i temes actuals. L’acte comptarà amb l’assistència del President del Parc d’atraccions Tibidabo i cinquè tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle i el Director General de Vozes, Pablo González.

Vozes és un projecte musico social que ofereix a més de 600 infants i adolescents amb risc d’exclusió social accedir a la pràctica musical gratuïta per millorar les competències personals, el rendiment escolar o la qualitat de l’entorn familiar, amb l’objectiu de fomentar la integració de persones vulnerables.

La Cuca de Llum, la nova experiència del Tibidabo per a una mobilitat més sostenible

Més de 100.000 persones ja han viatjat amb La Cuca de Llum, el nou Funicular del Tibidabo que està inclòs amb l’entrada al Parc.

La Cuca de Llum també es pot gaudir com una nova experiència de ciutat per pujar al cim de la muntanya. Compta amb un preu reduït de 6€ anada i tornada per a totes les persones que formin part del programa Gaudir Més de l’Ajuntament de Barcelona, a més d’altres tarifes socials bonificades que es poden consultar a la pàgina web del Tibidabo.

Un estiu amb espectacles per a tots els gustos

El Tibidabo compta amb un ampli ventall d’espectacles d’estiu, de dimecres a diumenge, durant tot el mes d’agost.

L’Espectacle Làser Tibidabo 120 anys, un clàssic de l’estiu, té lloc cada dia a les 21.30h a la Plaça dels Somnis. Aquest any, coincidint amb el 120è aniversari del Parc, farà un repàs de la història del Tibidabo amb diferents efectes de llum, color i so. Al Marionetàrium es representa l’espectacle Samfònia de Marionetes, 10 escenes diferents amb tota classe de personatges, alguns de clàssics com el Bròquil Samfaina i, alguns més recents, tots creats per la Companyia de Marionetes Herta Frankel.

A l’Hotel Krüeger, que va obrir de nou les seves portes a l’inici de la temporada d’estiu, els visitants podran tornar a gaudir d’una experiència terrorífica, amb novetats com la presència de la família Bates o nous personatges que aniran incorporant-se durant la temporada.     

A més, a les 17 h a la Plaça del Jardí, torna el Meet & Greet de les Mascotes del Tibidabo, perquè tothom que ho vulgui pugui fer-se fotos amb en Ti, la Bi, la Da i en Bo i endur-se un gran record de la visita al Parc. A les 18 h i 19.30 h la Plaça dels Somnis s’omple de màgia, jocs i moltes sorpreses amb l’espectacle del Doctor Fly, La Màgia de la Muntanya Màgica.

*Nota: Amb l’objectiu que els visitants puguin viure totes les experiències del Tibidabo amb la màxima normalitat possible, es recomana adquirir les entrades de manera anticipada a tibidabo.cat.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar