27/07/2018

El Tibidabo premiat amb el Traveller’s Choice Award 2018

Aquest guardons, entregats per TripAdvisor, s’atorguen cada any a partir dels milions de comentaris registrats a aquesta plataforma online

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha estat guardonat amb el Traveller’s Choice Award 2018, un premi que atorga anualment la plataforma online TripAdvisor, i que es basa en els comentaris i opinions que publiquen els usuaris. El Tibidabo ha estat premiat com a 3r millor parc d’atraccions d’Espanya, per darrera del Siam Park, a Tenerife, i de Port Aventura. A més, el Tibidabo es situa també dintre del Top-10 de parcs d’atraccions a tota Europa, compartint espai amb espais com Disneyland Paris o el parc Le Puy du Fou, el millor a nivell europeu.

Els Traveller’s Choice Awards, fundats al 2002, valoren la qualitat, el servei i la satisfacció dels clients i usuaris, que són qui finalment amb les seves valoracions decideixen els guanyadors. Així, no es destaquen només les preferències més comunes, sinó aquelles que són excepcionals, i que fan que els viatgers hi tornin.
TripAdvisor és la web social de viatges amb major comunitat a Internet, amb més de 630 milions d’opinions i comentaris, amb un promitg de 455 milions de visites úniques al mes i presència a 49 països de tot el món.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar