15/07/2016

El Tibidabo s’omple de màgia

Els pròxims dies 16 i 17 de juliol el Parc acull l’espectacle “Sieben Boxen” dels mags Brando i Silvana

El pròxim cap de setmana, 16 i 17 juliol, el Parc d’atraccions del Tibidabo acollirà la tercera tanda d’espectacles de màgia de la cinquena edició de la celebració Tibidabo màgic. En aquesta ocasió arriba el torn dels mags Brando i Silvana amb l’espectacle “Sieben Boxen”, un espectacle d’origen alemany fet a partir de 7 caixes que requeriran la participació de tots els assistents. L’espectacle es realitzarà a la Plaça dels Somnis, dissabtes i diumenges a les 16h i a les 18h, i té mitja hora de duració.

Els següents seran els mags Sasha i Connie, els dies 23 i 24 amb l’espectacle “Fussion”, una parella de mags que fusionen gran il·lusions amb jocs de mentalisme i escapisme que farà que el públic no pugui deixar de mantenir l’atenció en tot moment. Finalment, el Tibidabo Màgic clausurarà la cinquena edició del Tibidabo Màgic ¡els dies 30 i 31 amb el mag Sermagus i el seu show “Somnis”, una màgia de gran format que farà riure, emocionar i il·lusionar a tots els presents.

Horari d’estiu

El Parc ja s’ha adaptat a l’horari d’estiu, obrint les seves portes de dimecres a diumenge. Durant el mes de juliol el parc estarà obert fins a les 21h els dimecres, dijous i divendres, fins a les 23h els dissabtes i fins a les 22 h els diumenges. Durant l’agost, el Parc estarà obert tots els dies del mes fins les 23h, excepte l’última setmana, que l’horari serà fins a les 22 h.

Es pot consultar el calendari d’obertura fent clic aquí

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar