29/06/2018

El Tibidabo s’omple de magia

A partir del 30 de juny, el parc s’omplirà de màgia durant un mes, amb diferents espectacles a càrrec reconeguts de mags i magues  cada cap de setmana

El proper cap de setmana comença al Parc d’Atraccions del Tibidabo el tradicional Tibidabo, que celebra la seva setena edició. any es celebrarà la ja tradicional edició del Tibidabo Màgic per setè any consecutiu, on cada cap de setmana del mes de juliol, els visitants podran gaudir de diferents espectacles amb la màgia com a protagonista a càrrec de 5 reconeguts mags.

El dissabte 30 de juny els visitants podran gaudir de l’espectacle “Ploraràs...de riure”, un show a càrrec del Mag Nani que barreja màgia i humor, integrant al públic i fent-los participar dels seus trucs de màgia amb coloms, mocadors màgics, cartes i, fins i tot, foc. D’altra banda, el diumenge 1 de juliol, el mag Toni Cors donarà vida a l’Andrew en el show “Andrew i la bossa màgica”, una bossa màgica que el manté jove malgrat tenir més de 100 anys.
 
Els pròxims caps de setmana, tothom que s’acosti al parc podrà gaudir d’altres actuacions plenes de màgia. L’espectacle “Jo, Xicana” una pallassa que intenta fer màgia però que sempre s’equivoca o el familiar “Encara Belluga”, que barreja la màgia, l’humor i la improvisació. L’últim cap de setmana de màgia els visitants podran gaudir de “Potadecabra, la millor màgia per nens i nenes de totes les edats amb jocs molt visuals realitzats amb materials d’ús diari com bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic, retoladors de colors o llibres.
 
Dates dels espectacles:
30 de juny - Mag Nani-  Ploraràs (de riure)
1 de juliol-  Toni Cors - Andrew i la Bossa Màgica
7 i 8 de juliol - Anna Montserrat - Jo, Xicana
14 i 15 de juliol - Mag Nani-  Ploraràs (de riure)
21 i 22 de juliol - Montserrat Escopinya - Encara Belluga
28 i 29 de juliol - Felix Brunet – Potadecabra

Horari d’estiu
Com és habitual, el Parc ha adaptat el seu horari a l’estiu i estarà obert de dimecres a diumenge des de les 11h. Al juliol l’horari de tancament dependrà del dia de la setmana: dimecres, dijous i divendres a les 21h, dissabte a les 23h i diumenge a les 22h. Durant l’agost, com a novetat, el Parc obrirà cada dia fins a les 23h. Les dues primeres setmanes de setembre es mantindrà l’horari estival. Es poden consultar els horaris d’obertura fent clic aquí.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar