19/01/2016

El Tibidabo tanca la temporada amb més de 680.000 visitants

Suposa un increment del 10% respecte de l’any passat, fruit de mantenir el Parc obert durant tots els dies d’agost i a la bona acollida de les activitats proposades.

L’any 2015 ha estat un any de rècords d’assistència al Tibidabo, i és que han visitat el Parc 682.939 visitants, un 10,3% més que l’any anterior. Aquest creixement es deu, en gran mesura, a que el Parc ha estat obert tots els dies d’agost, una novetat d’aquest any que ha permès als visitants gaudir de totes les atraccions amb una major flexibilitat. De fet, només a l’agost es van rebre fins a 165.464 visitants, un 22% més que el mateix mes del 2014.

La tendència de creixement dels últims anys i les xifres obtingudes durant el 2015 consoliden al Parc d’Atraccions Tibidabo com un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona. Actualment el Parc està tancat, però ja s’està treballant en les novetats de la temporada vinent, que començarà el 5 de març.

Cal destacar la gran acceptació que han tingut entre els visitants les novetats d’aquesta passada temporada, com la nova Escola de Mobilitat TibiCity, i l’espai Playful Learning by Lego, així com també la projecció de les estrenes del cinema en 4D Dididado i dels 5 nous espectacles de cloenda. També ha estat l’any de la presentació oficial del Ti, la Bi, la Da i el Bo, les 4 mascotes del Parc.

Rècords nadalencs

Les activitats especials de Nadal han fet que el Parc també hagi aconseguit xifres rècord a l’últim període nadalenc, en el que ha incrementat l’assistència un 16% respecte el mateix període de l’any passat, amb gairebé 40.000 visitants. L’estrena de la pel·lícula en 4D Polar Express, vista per més de 14.000  persones, o l’espectacle Il·lusions, de la companyia Pepsicolen i Pep Callau, amb més de 6.500 espectadors, són un exemple de l’èxit de les activitats especials nadalenques.

Al 2015 es va consolidar Festa dels Avis, de la que se n’ha celebrat al seva segona edició. Tots els avis i àvies i els seus néts van poder gaudir d’entrada gratuïta, i s’hi van apropar fins a 1.400 persones. També s’ha celebrat la 19a edició de la tradicional Cançó de Pau, amb la col·laboració de més de 5.000 persones que van cantar conjuntament a favor de la Pau al món amb el grup musical In Crescendo, guanyadors del programa de Tv3 “Oh Happy Day 2014”.

Tibidabo Solidari

Durant el Nadal també hi ha hagut lloc per la solidaritat. Els 5.000 assistents a la festa de la Canço de Pau, que tenien entrada gratuïta al Parc, van fer un donatiu de 2€ per persona en favor d’Unicef, amb la que el Tibidabo col·labora des de l’any 2012. En virtut d’aquest acord, el passat 30 de desembre es va inaugurar un espai permanent d’Unicef al Parc, on s’exposa la història de la iniciativa solidària “Una postal per Nadal” i del projecte solidari “Schools for Africa”, amb el que col·labora el Tibidabo.

A més, del 28 al 30 de desembre el Parc es va adherir a la campanya solidària de recollida de joguines organitzada per la Creu Roja Joventut, amb l’objectiu que cap infant es quedés sense una joguina per Nadal.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar