05/06/2015

El VII Premi Factor Humà Mercè Sala recau en AMAT Immobiliaris

Es destaca el seu esperit innovador i compromís ètic. B:SM és organització associada de la Fundació Factor Humà

L’empresa catalana AMAT Immobiliaris, referent en el seu sector, ha estat escollida guanyadora del VII Premi Factor Humà Mercè Sala. El Jurat del Premi, format per personalitats que van conèixer Mercè Sala i guanyadors de les edicions passades, ha premiat AMAT Immobiliaris pel seu èxit en els valors que representava Sala: innovació, pragmatisme, visió global i tracte humà.

La Fundació Factor Humà també reconeix l’empresa per la cerca de l’excel·lència, per una visió a llarg termini poc freqüent en el seu sector i pel seu compromís amb les persones. Imma Amat codirectora d’AMAT Immobiliaris, ha recollit el Premi de la mà de Cèsar Molins, director d’AMES, empresa guanyadora de l’edició passada. El Premi Factor Humà Mercè Sala ha esdevingut un referent en l’àmbit de la gestió de Recursos Humans a Catalunya i a Espanya. Ha reunit 350 importants personalitats del món econòmic, polític i social per posar en relleu el compromís de les organitzacions amb el valor de les persones.

El tema de l’acte de lliurament del premi d’enguany ha estat l’humor, l’optimisme i la resiliència a l’entorn laboral.

La Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà va ser promoguda per Mercè Sala el 1997. És una organització que té com a objectiu contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions i és l’observatori de referència en l’àmbit dels Recursos Humans a Catalunya. La Fundació Factor Humà està formada per un conjunt de 53 importants empreses i organitzacions associades, 23 de les quals en són patrones.

 

Per més informació, descarrega aquí el PDF

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar