18/05/2016

El VIII Premi Factor Humà Mercè Sala recau en Affinity PetCare

Es destaca el seu esperit innovador, inconformista i positivista. B:SM és organització associada de la Fundació Factor Humà

L’empresa Affinity Petcare ha estat escollida enguany com a guanyadora del VIII Premi Factor Humà Mercè Sala. El Jurat del Premi, format per personalitats que van conèixer Mercè Sala i guanyadors de les edicions passades, ha premiat Affinity PetCare per ser una empresa innovadora que fomenta i promou l’inconformisme i la positivitat. Uns valors que s’adeqüen al que representava Sala: innovació, pragmatisme, visió global i tracte humà.

La Fundació Factor Humà també reconeix l’empresa per fomentar el lideratge individual i grupal. Les guanyadores de la passada edició, de l’empresa AMAT Immobiliaris, han estat les encarregades de lliurar el guardó a Xavier Serra, Director General d’Affinity Petcare davant els més de 300 directius i personalitats de la societat catalana assistents a l'acte de lliurament. 

Per la seva banda, la Directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, ha explicat que “des de la Fundació Factor Humà ens agrada reconèixer i potenciar experiències on les persones, treballant de manera conjunta, arriben a fluir i resolen les situacions, cada vegada més complexes, que té el seu dia a dia”. Fornés ha afegit que “projectes empresarials d'intel·ligència col·lectiva, com el d’Affinity Petcare, són els que ens permetran transformar la nostra realitat, doncs són projectes en els quals tots hi sumen.”

La Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà va ser promoguda per Mercè Sala el 1997. És una organització que té com a objectiu contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions i és l’observatori de referència en l’àmbit dels Recursos Humans a Catalunya. La Fundació Factor Humà està formada per un conjunt de 53 importants empreses i organitzacions associades, 23 de les quals en són patrones.

 

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar