13/07/2018

El Zoo celebra el I Dia Mundial del Ximpanzé, en favor de la conservació de l’espècie

Es vol conscienciar sobre la problemàtica a la que s’enfronta l’espècie, en perill d’extinció, al seu hàbitat natural i la necessitat de protegir-la

El Zoo de Barcelona celebrarà demà dissabte el I Dia Mundial del Ximpanzé, una jornada que té la intenció de treballar per la conservació d’aquesta espècie, conscienciant sobre la problemàtica a la que s’enfronten al seu hàbitat natural i que amenaça la seva supervivència. El dia triat, 14 de juliol, però de 1960, va ser el dia en que la doctora Jane Goodall va arribar a Gombe (Tanzania) per estudiar els ximpanzés, data en que s’ha volgut commemorar per celebrar el primer dia mundial dedicat a aquesta espècie.

Per poder sensibilitzar a la població respecte de la necessitat de protecció dels ximpanzés, el Zoo ha treballat amb l’Institut Jane Goodall en l’organització de la celebració. A més, la jornada comptarà amb la participació d’altres organitzacions com l’Associació d’Amics de Tacugama – Tacugama Chimpanzee Sanctuary, la Fundació Mona i SOS Primates, que estaran presents al Zoo amb diversos estands informatius.

A les 11h s’inaugurarà, a l’aula del 120è Aniversari, l’exposició “Institut Jane Goodall: protegint els ximpanzés”, que mostra la trajectòria de la doctora Jane Goodall, i que es podrà visitar fins a finals de setembre. A més, durant el dia es portaran a terme diverses activitats educatives al voltant de la instal·lació dels ximpanzés, i a les 11:30 tindrà lloc una taula rodona on les entitats que participen a la jornada presentaran la seva tasca.  
 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar