02/06/2017

El Zoo celebra la 11a edició del “Dreamnight at the Zoo"

El Zoo de Barcelona convida a una cinquantena de nens a passar un vespre especial al parc en companyia de les seves famílies

El Zoo va acullir divendres dia 2 de juny l’onzena edició de la “Dreamnight at the Zoo”, una activitat solidària que consisteix a convidar a una vetllada especial al Zoo a nens i nenes que pateixen una malaltia o discapacitat crònica, i que reben tractament a hospitals de Barcelona o poblacions properes. Els infants, acompanyats de les seves famílies, dels voluntaris del Zoo i de les empreses col·laboradores, podran gaudir d’una experiència única, amb el recinte del parc tancat exclusivament per a ells a partir de les 18:30 hores.

Aquesta experiència consisteix en una visita comentada per les instal·lacions del Zoo , diferents tallers i activitats i un berenar-sopar. La festa comptarà amb la participació dels pallassos Pallapupas, mags de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i el grup d’animació De moment fantàstics. Totes les persones i entitats que hi participen, ofereixen la seva col·laboració de manera desinteressada. 

La “Dreaminght at the Zoo” és una iniciativa que va néixer al Zoo de Rotterdam (Holanda) el 1996, a la qual ja s’han sumat fins a 282 zoos de 39 països diferents. Aquest és l’onzè any consecutiu que el Zoo de Barcelona hi participa i durant el 2016 gairebé mig milió de persones van participar a la Dreamnight als zoos de tot el món.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar