03/06/2016

El Zoo celebra la “Dreamnight Zoo”, per nens amb malalties cròniques

El Zoo de Barcelona convida avui a una cinquantena de nens a passar un vespre especial al parc en companyia de les seves famílies

El Zoo acull avui divendres la desena edició de la “Dreamnight at the Zoo”, una activitat solidària en la que el Zoo convida a nens i nenes que pateixen una malaltia o discapacitat crònica, i que reben tractament a hospitals de Barcelona o poblacions properes. Els infants, acompanyats de les seves famílies i dels treballadors voluntaris del Zoo, podran gaudir d’una experiència única, amb el parc tancat exclusivament per a ells. 

Aquesta experiència consisteix en una visita comentada per les instal·lacions del Zoo, diferents tallers i activitats i un berenar-sopar. La festa comptarà amb la participació dels pallassos Pallapupas i de diferents mags de la societat Espanyola d’Il·lusionisme. Totes les persones i entitats que hi participen, col·laboren de manera desinteressada. 

La “Dreaminght at the Zoo” és una iniciativa que va néixer al Zoo de Rotterdam (Holanda) el 1996, a la que ja s’han sumat fins a 275 zoos de 38 països diferents. Aquest és el desè any consecutiu que el Zoo de Barcelona hi participa. Durant el 2015 gairebé mig milió de persones van participar a la Dreamnight als zoos de tot el món.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar