07/06/2018

El Zoo i el Parc d’Atraccions Tibidabo passen “Un dia de Nassos”

És una festa solidària organitzada els dies 9 i 10 de juny, conjuntament amb els “Pallapupas” pallassos d’hospital  

El pròxim cap de setmana, 9 i 10 de juny, es celebra al Zoo de Barcelona i al Parc d’Atraccions del Tibidabo la festa “Un dia de Nassos”, organitzada conjuntament conjuntament amb “Pallapupas”. És tracta d’un esdeveniment solidari perquè els més petits, però també els adults, gaudeixin d’una jornada plena de riures i de sorpreses, a la vegada que s’adquireix consciència de la importància de l’humor com a eina per a millorar l’estat emocional dels infants hospitalitzats i les seves famílies.

Es poden aconseguir entrades solidàries a meitat de preu, únicament i de forma anticipada a la web dels Pallapupas. Par de la recaptació anirà destinada a aquesta entitat.
 
Sobre Pallapupas

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre, formada pe actors i actrius professionals, que ajuda des de l’any 2000 als pacients i als seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre, per tal de millorar el seu estat d'ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.

La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran, i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuda als familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d'infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya.

VIII Festival Simfònica al Parc d’Atraccions Tibidabo

El dia 9, el Parc d’atraccions Tibidabo també celebrarà el VIII Festival Simfònic. La plaça dels Somnis serà escenari d’un dels 100 concerts que es celebren simultàniament a racons emblemàtics de Catalunya i les Illes Balears. Hi participen en total més de 5.000 estudiants, i un any més seran els i les alumnes de l’escola de formació musical i arts escèniques Trèmolo, els qui actuaran al parc. A les 12h tindrà lloc el concert de l’escola infantil, a les 14h el de l’escola de joves, i finalment conclouran la jornada, a les 16h, l’escola d’adults.Tornar al llistat de notícies

 
Pujar