10/04/2017

El Zoo inaugura una nova exposició: "Invertebrats espectaculars 2”

Des d’avui i tots els dies de Setmana Santa, el Zoo també amplia la seva programació d’activitats educatives adreçades a les famílies i els infants, incloses en el preu de l’entrada

El Zoo inaugura el pròxim divendres 14 d’abril la segona edició de l’exposició “Invertebrats espectaculars”, que es podrà visitar a l’Espai Goril·les fins al 15 d’octubre els divendres, dissabtes, diumenges, dies festius, de 12 h a 16 h i (del 14 al 17 d’abril i del 15 de maig al 16 de setembre, fins a les 18 h). També s’oferiran tallers d’apropament als invertebrats vius amb un aforament limitat de 25 persones per sessió els caps de setmana i festius (13 h i 14 h). 

Els insectes, i en general els invertebrats artròpodes, són sovint els grans desconeguts dels infants i el públic familiar. Actualment no hi ha cap espai físic a Barcelona on es puguin veure de prop i tocar la gran majoria d’aquests animals i per això es presenta aquest projecte per reeditar i millorar la primera edició exposada el 2015 en el mateix espai d’exposició del Zoo.

La mostra combina l’exposició d’animals vius amb panells explicatius on es presenta de manera entenedora informació diversa sobre els animals o grups d’animals de les diferents seccions que formen aquesta exposició, i se’n destaquen curiositats, funcions i característiques biològiques

Sergi Romeu, especialista en invertebrats exòtics i criador d’insectes tropicals, col•labora amb el Zoo de Barcelona en aquesta iniciativa, que té una clara voluntat educativa i pretén difondre el respecte pel medi ambient i tots els animals, inclosos els invertebrats.

D’altra banda, des d’avui i tots els dies de Setmana Santa, el Zoo també amplia la seva programació d’activitats educatives adreçades a les famílies i els infants incloses en el preu de l’entrada. Des de les 11:00 h fins a les 14:30 h els educadors i educadores del Zoo proposen activitats diverses en diferents espais del Zoo pensades per ajudar a conèixer millor els animals que viuen al  parc i la seva delicada situació a la natura. Durant aquests dies, a través del joc i la participació en tasques diverses, els participants s’apropen a les zebres, els mangabeis, els cavallets de mar, els hipopòtams, les granotes, els orangutans i els animals de la Granja del Zoo. I en motiu del 125è aniversari del naixement del Zoo,  tots els matins (excepte dimecres) s’ha programat una xerrada de 30 minuts sobre la història del Parc Zoològic de Barcelona. Es pot trobar informació detallada d’aquestes activitats i altres activitats i serveis del Zoo al web www.zoobarcelona.cat o consultant a les taquilles i Punt d’informació del Parc.

Per obtenir més imatges cliqueu aquí.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar