17/03/2016

El Zoo va preparar noves activitats per Setmana Santa

Els visitants van poder gaudir d’una reproducció del Zoo feta amb clicks de Playmobil, on es mostrarà la vida dels animals en diferents espais i èpoques 

El Zoo de Barcelona va preparar un seguit d’activitats infantils lúdiques i educatives amb l’arribada de Setmana Santa. La mainada va poder conèixer de prop els animals, el seu entorn i aprendre com garantir la seva cura i benestar dins l’espai de la Granja. Els visitants també van poder gaudir d’una creativa representació del Zoo feta amb clicks de Playmobil realitzada per Click Factory Fest i d’un espectacle de màgia on uns “animals imaginaris” seran protagonistes. A partir del dia 19 d'abril, l’horari d’accés del Zoo s’ampliarà i passarà a ser de 10h a 18h, tot i que el recinte no tancarà fins les 19h.

L’espai Goril·les va acollir des del 19 de març, l’exposició de 5 maquetes formades per clicks, que representen diferents escenaris animals en diferents èpoques i entorns. Uns dels diorames va ser un Zoo Juràssic amb dinosaures i als altres es van reproduir des d’un entorn victorià amb cases senyorials, a poblats amb animals salvatges, la biodiversitat del fons marí o el món precolombí. Finalment, el 5è diorama va ser una reproducció total del Zoo de Barcelona.

Del 24 al 28 de març la màgia tornarà a il·lusionar als visitants de la mà del mag Eduard Juanola i els seus animals imaginaris com les marietes voladores, la puça acròbata o els galls capaços d’escapar-se dels llocs més difícils. L’espectacle, que té una durada de 25 minuts, començarà cada dia a les 14:00 hores a l’espai de l’Aula Oberta.

A més, el públic també podrà observar els dofins en un nou format d’observació continuada, d’una manera més semblant a la de la resta d’espècies del Zoo. Els horaris d’obertura del delfinari són d’11h a 13:30h i de 15h a 16:45h, tot i que variaran en funció de l’època de l’any i de l’adaptació dels dofins a la nova situació. 

Activitats infantils

L’espai Granja ha preparat un àmplia oferta lúdica i educativa per aquesta Setmana Santa amb la que la mainada podrà conèixer de prop els animals, el seu entorn i aprendre com garantir la seva cura i benestar. Entre les 12h i les 13h, els infants podran convertir-se en grangers preparant el llit de les cabretes i raspallant-les, tenint cura de la Tulipe, una euga de perxeró o realitzant diversos tipus de tècniques d’enriquiment per tal de millorar el benestar dels animals.

Del 21 al 24 es realitza el casal de zoologia “la fantàstica aventura aquàtica”, on els nens que s’hi hagin apuntat coneixeran la diversitat de formes dels animals marins i la seva alimentació, a més de poder veure de molt a prop els animals i participar en el seu manteniment.

Pels més creatius, el Zoo també organitza el Pintacares, on artistes professionals pintaran la cara dels nens i nenes que s’acostin del seu animal preferit. Aquesta activitat estarà ubicada davant la instal·lació de gossets de les praderies i començarà el dimecres 23 de març fins el dilluns 28 de març. L’horari serà des de les 11 hores del matí fins les 17 hores de la tarda. 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar