13/02/2020

Els Premis CREA reconeixen el compromís i proactivitat a B:SM

El  primer Tinent d’Alcaldia i President de B:SM, Jaume Collboni, ha fet entrega dels premis a les idees guanyadores

Més de 300 persones han participat a l’acte de lliurament dels Premis CREA 2019, que es va celebrar el passat dimarts. Un esdeveniment per a premiar les millors idees aportades pels treballadors i treballadores que conformem B:SM amb el seu talent i creativitat.
El  primer Tinent d’Alcaldia i President de B:SM, Jaume Collboni, ha fet entrega dels premis a les idees guanyadores recollides per l’innovador programa CREA que fomenta i impulsa les idees de millora contínua dels treballadors/es de B:SM per a millorar la qualitat de vida de les persones i construir una Barcelona saludable i capdavantera .
En aquesta edició,  les propostes han destacat per estar compromeses amb el medi ambient com la reducció d’emissions, la inclusió fent més accessibles a totes les persones els espais que gestionem, la millora dels processos de treball per a ser més eficients en els serveis que oferim o la formació de personal en aspectes com primers auxilis per donar una millor atenció als ciutadans/es.
Els premis s’han repartit en 4 categories segons els eixos estratègics de B:SM. De les 99 idees implantades  i les idees guanyadores han estat:

Eix estratègic Ciutadania – Clients/es

•    Primer premi: Carnet OK!

Fer carnets del Zooclub al moment amb càmera digital i impressora, el que millora el servei als ciutadans/es que es fan socis.

Eix estratègic Persones

•    Primer premi: Informació i formació de vehicles de mobilitat personal  (VMP)

Es proposa que les Agents Cívics formin a les persones vigilants d’AREA sobre l’ús de VMP per a poder resoldre preguntes d’usuaris i usuàries sobre  la circulació d’aquests vehicles. Els Agents Cívics han estat instruïts en aquest àmbit per la Guàrdia Urbana. Finalment es va impartir una formació conjunta i el personal d’aquests serveis està preparat per donar una millor atenció a la ciutadania.
Creació d’un esquelet o armadura per a manipular les pedres de les tombes per a aquells casos on no és possible fer servir una grua.


Eix estratègic Processos

•    Primer premi: Lector de targetes Bicing

Instal·lació d’un lector de targetes Bicing al Punt d’Atenció Ciutadana de B:SM. D’aquesta manera, es pot mostrar el procediment o comprovar, si és el cas, si una targeta funciona correctament sense la necessitat d’anar a una estació del Bicing.

Eix estratègic Finances

•    Primer premi: Regala Bicing

Facilitar el regalar abonaments del Bicing a una altra persona al Punt d’Atenció a la Ciutadania.

A més, com a premi especial s’ha donat un reconeixement a la idea més popular, aquella que ha obtingut més vots per part dels treballadors/es:


•    Premi a la idea més popular: Base de dades targetes Persones de Mobilitat Reduïda (PMR)

Es proposa que les persones vigilants d’AREA obrin una incidència cada vegada que es troben una reserva de PMR genèrica, el que suposa una millora substancial de la base de dades per a la lluita contra el frau de targetes PMR.
Tornar al llistat de notícies

 
Pujar