23/12/2019

Els Tinents d’Alcaldia Jaume Collboni i Albert Batlle, a la Festa dels Avis i les Àvies del Tibidabo

Es celebra la sisena edició del Tibidavis, una jornada festiva amb la que el Tibidabo ret homenatge als més grans

Avui s’ha celebrat la ja tradicional Festa dels Avis i Àvies del Tibidabo, coneguda com a “Tibidavis”, amb la que el Parc ret homenatge a la figura dels avis i les àvies. A la festa hi ha participat el Primer Tinent d’Alcaldia Jaume Collboni, el cinquè Tinent d’Alcaldia Albert Batlle, i la Directora General del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz.

Es tracta d’aquesta de la sisena edició d’aquesta festa, en la que les parelles formades per avi/àvia i nét/neta tenen entrada gratuïta al Parc, a més de rebre un petit obsequi. Aquesta jornada vol fomentar i enfortir el vincle dels més grans amb els més petits en un espai emblemàtic de Barcelona com és el Tibidado.

La Canço de Pau, el 27 de desembre

El pròxim 27 de desembre el Parc serà escenari de la 23 edició de la Canço de Pau una festa solidària que té l’objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, amb un cant en favor de la Pau al món.

Aquest dia, les parelles formades per un adult i un nen o nena, fins a 14 anys, podran accedir gratuïtament al Parc, sempre i quan entrin abans de les 11:30h i s’aporti una donació de 2€ per persona en favor d’UNICEF, amb la que el Tibidabo manté un acord de col·laboració. Tots els nens i nenes que visitin el Parc aquell dia escriuran textos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors de Pau llegiran de manera pública com a missatges de pau al món.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar