09/10/2015

Els usuaris de Bicing poden provar la modalitat elèctrica a la Setmana de la Mobilitat

Entre l’11 i el 18 d’octubre, els usuaris del Bicing mecànic que ho sol·licitin a través de la Zona d’Abonats del web, podran accedir-hi gratuïtament

Barcelona celebra la Setmana de la Mobilitat, entre l’11 i 18 d’octubre, amb la intenció de promoure la bicicleta elèctrica com a un mitjà de transport més a la ciutat. En aquest sentit, durant els 7 dies de la setmana, tots els abonats del Bicing mecànic poden provar la modalitat elèctrica de manera gratuïta.

Per poder aprofitar aquesta oportunitat, els usuaris hauran d’entrar a la seva Zona d’Abonats a la web de Bicing i fer clic a l’opció del menú “Promoció elèctrica”. Una vegada ho facin, de manera automàtica i amb la mateixa targeta que utilitzen actualment, podran accedir gratis a la modalitat elèctrica: no hauran de pagar l’abonament ni tampoc els primers 30 minuts de cada viatge, com si es fa habitualment. Per accedir a les estacions elèctriques situades als aparcaments, els usuaris hauran de picar al timbre de la porta d’entrada per a vianants, i identificar-se com a usuaris donant el seu número de targeta.
 
Així mateix, durant la Setmana de la Mobilitat, tots aquells usuaris de la modalitat elèctrica que ja estiguin donats d’alta, també podran gaudir dels primers 30 minuts de cada viatge de franc.

El Bicing elèctric va néixer el passat desembre, com una prova pilot complementària al Bicing mecànic, amb la voluntat de millorar l’eficiència del servei actual, facilitar els viatges llargs i ascendents i promocionar l’ús de la bicicleta elèctrica. Es tracta d’una prova pilot amb la que es pretén comprovar l’eficiència i acceptació del nou model, de cara a consolidar-lo com a un mitjà de transport integrat a la ciutat. La xarxa d’estacions elèctriques consta de 46 estacions, 41 d’elles repartides a diferents aparcaments de la ciutat i 5 en superfície.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar