06/05/2020

Endolla Barcelona suma 5 punts de recàrrega nous

Els punts, que en breu estaran operatius, serviran per donar millor cobertura a la ciutat

El servei Endolla Barcelona continua a prop dels ciutadans, oferint una àmplia xarxa de punts de recàrrega que s’ampliarà amb 5 nous punts per millorar la cobertura en la ciutat. Els punts estaran localitzats als carrers Europa, John M. Keynes, Mas Casanova, al Passeig de Picasso i a la plaça d'Alfonso Comin i estan a l'espera poder donar servei.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, l'Endolla Barcelona s’ha mantingut en actiu tot i que ha experimentat una disminució del 80% de les recàrregues en els més de 500 punts que té instal·lats a la ciutat de Barcelona. Tanmateix, els connectors de recàrrega ràpida continuen sent els més utilitzats (52%) i els cotxes, els vehicles que més recarreguen a la nostra xarxa (77%). Durant l’estat d’alarma, flotes de vehicles com mercaderies i taxis han continuat recarregant als punts de recàrrega Endolla, garantint de manera continua els seus serveis essencials a la ciutadania. 

Finalment, per assegurar l’ús responsable del servei i contribuir a la contenció de la Covid-19, recordem fer ús del servei sempre que sigui imprescindible, tenint en compte les següents recomanacions:


·         Activar el servei amb l’app smou i recarregar el vehicle des del mòbil.
·         Portar mascareta i guants i llençar els guants després de cada ús.
·         Utilitzar gel desinfectant o rentar bé les mans abans i després d’utilitzar el servei.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar