02/08/2021

Espectacle làser Tibidabo 120 anys

Comença el mes d’agost amb l’estrena del nou espectacle làser d’estiu, sota el nom Tibidabo 120 anys, que repassa els 120 anys d’història del Tibidabo.

Ahir al vespre va tenir lloc la inauguració de l’espectacle làser Tibidabo 120 anys. Gràcies a l’espectacle, les sòcies, socis i assistents al Parc van poder fer una ullada al passat i conèixer els 120 anys d’història de l’emblemàtic Parc d’atraccions.

El show audiovisual va comptar, com cada any, amb animacions musicals amb molt de ritme, sempre jugant amb els efectes de llum i de so que contrasten amb la intensitat de la nit de Barcelona. L’espectacle làser estarà disponible fins el 31 d’agost i es podrà veure de dimecres a diumenge a les 21.30h a la Plaça dels Somnis del Tibidabo. A més de l’espectacle estiuenc per excel·lència, el terrorífic i desitjat Hotel Krüeger i l’entranyable teatre de titelles Marionetarium formaran part de l'oferta del Parc.

Amb l’objectiu que els visitants puguin gaudir de totes les experiències del Tibidabo amb la màxima normalitat possible, es recomana adquirir les entrades de manera anticipada a la pàgina web i accedir al Parc amb el nou funicular, la Cuca de Llum, que recordem compta amb un preu reduït de 6€ anada i tornada per a la ciutadania de Barcelona que estigui adherida al programa Gaudir +.

El Parc ha mantingut els seus serveis adaptats per oferir als visitants una experiència totalment segura:

  • Aforament limitat al 50% del recinte per assegurar el manteniment de la distància de seguretat.
  • Ús de mascareta homologada obligatòria a tot el Parc.
  • Punts de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de les atraccions i a diferents punts del recinte.
  • Intensificació de la neteja i desinfecció en atraccions i equipaments.
  • Adaptació de l’oferta de restauració a format take away.
  • Es disposa de senyalització al Parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l’experiència sigui segura.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar