20/09/2016

Estiu de rècord al Tibidabo

El segon tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha fet balanç dels 514.921 visitants acumulats durant l’agost i ha destacat la “consolidació del Parc d’atraccions Tibidabo com un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona”

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha batut records d’assistència un estiu més amb 280.000 visitants durant els mesos de juliol i agost, el que suposa un increment del 5% respecte l’any anterior. 

Tal i com ha confirmat el segon tinent d’alcalde, Jaume Collboni, “el 2015 va ser el primer any en que el Parc va obrir les portes tots els dies del mes d’agost i aquesta temporada es consolida amb èxit el nou calendari d’obertura més flexible, obrint també  dilluns i dimarts”. Collboni ha destacat “el considerable increment de visitants entre setmana”, amb un augment del 18% respecte l’any passat i una mitjana de 4.728 visitants per dia els dilluns i dimarts.

Les dades acumulades de tot el 2016 també mostren un increment dels visitants. Fins al 31 d’agost s’han acostat al Parc un total de 514.921 persones, un 3%  visitants més que el 2015. Aquestes dades consoliden el Parc d’Atraccions Tibidabo com un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona.  

Cal destacar l’èxit de la novetat d’aquesta temporada al Parc, la renovada atracció “L’Embruixabruixes”, que ha tingut més de 100.000 visitants, més del doble que l’any anterior, i els 20.000 assistents a l’espectacle de cloenda làser. Collboni ha ressaltat que la nova atracció històrica s’ha “tornat a convertir amb l’èxit de l’estiu”.

La nova Terrassa de l’Aeroport i les Food Trucks 

Seguint amb la línia de treball i millora de l’oferta gastronòmica al Parc i de la mà de la Fundació Alícia durant aquesta temporada s’ha presentat també el nou centre de “La Terrassa de l’Aeroport” que ha tingut una gran acollida entre els visitants del Parc tant per la seva ubicació estratègica amb vistes panoràmiques a la ciutat com pels nous productes saludables que ofereix. 

A més seguint amb les noves tendències del mercat i el consum, com a novetat d’aquest any també, s’han instal·lat 3 Food Trucks, amb dissenys originals i curiosos, repartides en diferents nivells del recinte del Parc i que han tingut també una gran acollida entre el públic.  

Novetats Tardor

El mes d'octubre està prevista la realització de la "Mostra de Titelles", on cinc reconegudes companyies de titelles faran espectacles amb titelles de diferent tipus i per a tot el públic, incrementant així la oferta en espectacles del Parc.

També serà el "Mes de l'alimentació saludable" i en especial pels socis Tibiclub, que podran gaudir de tallers d'alimentació saludable realitzats a càrrec de la Fundació Alicia. Com a novetat d'aquesta temporada, a un dels tallers hi participaran directament els nens, activitat especialment demanada pels clients del Tibidabo.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar