08/02/2018

Google StreetView ofereix el recorregut virtual del Zoo de Barcelona

El servei de continguts panoràmics de Google Maps ha actualitzat les imatges sobre el Zoo, i s'ofereix un recorregut virtual pels camins principals de l’interior del Zoo de Barcelona

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya i l’empresa nord-americana Google que té com a objectiu permetre de fer visites virtuals als principals atractius turístics, culturals i arquitectònics del país.
El nou enregistrament del Zoo actualitza els continguts publicats l’abril del 2011, quan per primera vegada els operaris de Google van recórrer l’interior del Parc, i permet fer un passeig diferent per les seves instal·lacions.

Els tècnics de Google utilitzen una estructura portàtil anomenada tecnologia  trekker que porten a l’esquena com una motxilla i que permet arribar on els seus típics cotxes no poden. La càmera que porta la motxilla va equipada amb 15 lents que fan instantànies en 360 graus cada 2,5 segons. Els enregistraments es mostren sobre les imatges de fons prèviament preses des de satèl·lits que componen els populars mapes de Google. A més, les imatges també es poden veure en format de realitat virtual amb l’ús d’un smartphone i les ulleres de realitat virtual Google Cardboard.

Google Street View és una tecnologia utilitzada per internautes de tot el món que apareix a Google Maps i Google Earth i ofereix vistes panoràmiques des de diverses posicions al llarg de molts carrers del món.  

Per accedir Google Street View cliqueu aquí

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar