02/10/2020

Halloween arriba al Parc d’Atraccions Tibidabo

Del 3 d’octubre a l’1 de novembre, la Plaça dels Somnis torna l’espectacle d’èxit “La Profecia”, amb els personatges de l’hotel Krueger com a protagonistes

L’espectacle, que rep des del 2018 una gran acollida entre els visitants, té en compte amb totes les mesures de seguretat i conviurà amb d’altres per a tota la família, com la màgia Doctor Fly i les Mascotes del Tibidabo

Amb l’arribada de l’octubre, el Parc d’Atraccions Tibidabo es prepara per celebrar Halloween amb la tornada de l’espectacle d’èxit  “La Profecia: la nit més fosca”, que tindrà lloc a la Plaça dels Somnis, a les 20:15h, tots els caps de setmana i festius des del pròxim dissabte 3 i fins el dia 1 de novembre. Durant aquest temps, i de manera especial, el Parc tancarà una hora més tard, a les 21h, tots els diumenges, amb excepció del 4 d’octubre, per poder gaudir de La Profecia amb la foscor de la nit. L’espectacle, que s’ha adaptat a totes les mesures de seguretat en compliment amb la normativa dictada per les autoritats sanitàries.

L’espectacle, no recomanat a menors de 8 anys, corre a càrrec dels actors i actrius de Hotel Krüeger, que aquesta temporada no ha pogut obrir les seves portes. Tot i així, durant la última quinzena d’agost, els visitants del Parc van poder rememorar l’experiència Krüeger, amb un nou espectacle creat per l’ocasió, La nit de les ànimes, que va omplir l’aforament màxim durant tots els dies en què es va representar.
 
Els visitants podran tremolar de diversió amb tots els éssers sinistres que ompliran el Tibidabo, i que a la vegada conviuran amb els personatges habituals del Parc, com el Doctor Fly i el seu espectacle Màgia a la Muntanya Màgica a les 16.30 h i les 18.30 h, i les Mascotes del Tibidabo, que sortiran a la Plaça dels Somnis a les 17.30 h.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar