02/02/2018

Inaugurat el nou espai Zoo Club i d’atenció al visitant

El disseny de la instal·lació atén a criteris d’eficiència i té en compte factors ergonòmics i millores tant per als treballadors com per als visitants

Amb la finalitat de millorar la qualitat en l’atenció als socis del Zoo Club, des del passat dia 22 de gener el Zoo compta amb un nou espai més accessible i modern que substitueix l’anterior mòdul, de finals dels anys noranta, ubicat a l’interior del recinte.

El nou espai Zoo Club està situat a l’accés de les taquilles de Wellington, amb accés directe des de l’exterior del parc, i permetrà atendre amb major fluïdesa les consultes dels socis i els visitants del Zoo. D’una banda, s’alliberarà les taquilles d’algunes gestions relacionades amb el Zoo Club que fins ara s’havien de començar forçosament a l’entrada i finalitzar a l’interior del Zoo. A més, el nou espai compleix també funcions de punt d’atenció i informació al visitant per la qual cosa aportarà un entorn més ampli i adequat per atendre el públic en general.

El seu disseny ha contemplat criteris d’eficiència integrant vidrieres de gran amplitud que permeten l’accés de la llum natural així com il·luminació de baix consum al seu interior. També s’han tingut en compte factors ergonòmics que aporten millores tant per als treballadors com per als visitants, sense oblidar les persones amb mobilitat reduïda.

Configurat com un espai multipunt, incorpora nous terminals de venda amb el suport de tauletes digitals per donar-se d’alta on-line al Zoo Club, així com una doble pantalla informativa on s’informa dels avantatges que ofereix el Club, de les normes que han de respectar els seus socis, les tarifes i també informació d’interès per organitzar una visita al Zoo adaptada als interessos de cadascú.

Més informació sobre què és el Zoo Club aquí.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar